Van baj: a DK már a TikTokon toboroz dolgozót (VIDEÓ)

2024. április 10. 10:14

Úgy tűnik, a Gyurcsány-showban részt venni mégsem annyira trendi.

2024. április 10. 10:14

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Tik-Tok-oldalán toborozzák a DK dolgozóit. Fotó: MTI-archív/Mohai Balázs

A Demokratikus Koalíció már a TikTokon toboroz munkatársakat. A videó szerint itt a nagy lehetőség, hogy valaki 

Zsófi, Botond és Klaudia társaságában dolgozhasson a kormányváltásért, 

mert ők a videó tanúsága szerint már ezért dolgoznak mindennap. A videót amúgy Gyurcsány Ferenc oldalán osztották meg, mert, mint tudjuk, a DK-ban semmi sem történik Gyurcsány tudta nélkül. 

Íme a DK-s toborzó: 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:52
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­­­g­­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­n­y­­o­k­­­ ­­v­á­­­r­n­­a­­­k­ ­­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
KBA98
2024. április 10. 16:23
Miért? Feri és Klári nem mocskolják be a kezüket munkával? A szájdiaré az bezzeg megy! Aki olyan mélyre süllyed mint ez a két család miért nem takarodik el valahová, Magyarországtól jó messzire?
nempolitizalok-0
2024. április 10. 13:06
Ez már tényleg lehet a vég, mert az SZDSZ a nagy bukás előtt pontosan ugyanezt csinálta, de ők már jó pénzért kerestek melósokat szórólapozni, kopogtatót gyűjteni. A zsigerelhető lelkes önkéntes aktivisták hiánya jól jelzi, a lefelé mutató trendet. Persze Gyurcsányék próbálják még ingyen megoldani, bíznak abban, lesz azért még elég ostoba, akiknek fizu helyett az is elég, hogy leváltjuk Orbánt.
Akitlosz
2024. április 10. 12:46
Mert az ismeretlen névtelen szerző szerint hogyan kellene toborozni? Úgy, mint Fidesz, csakis maffia jelleggel, kipróbált NERendszertársak ajánlásával?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!