Ungár Péter megint odapörkölt Karácsony Gergelynek

2024. április 03. 16:02

Ismét keményen bírálta Karácsony Gergely főpolgármestert Ungár Péter. Az LMP társelnöke szerint Karácsony közpénzből kampányol, pártpolitikai üzeneteit a budapesti adófizetők pénzéből finanszírozza, miközben korábban ezt a főpolgármester is elutasította.

2024. április 03. 16:02

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Elfogadhatatlannak nevezte Ungár Péter, az LMP társelnöke, hogy a Karácsony Gergely főpolgármester által a budapesti adófizetők pénzéből finanszírozza politikai üzeneteit, ezért szerinte semmiben sem különbözik a kormánytól. Példaként említette a Karácsony által kezdeményezett Lakógyűlést, amelyben a kérdések az LMP-s politikus szerint irányítottak, és nem fejezik ki a budapestiek véleményét, noha a Mini Dubai beruházást mindketten ellenzik.

Ungár emlékeztetett:

Karácsony Gergely LMP-s politikusként még azon az állásponton volt, hogy közpénzből nem folytatunk pártpolitikai kampányt, csak abból, ami erre a célra jár.

Ungár Péter korábbi Facebook-bejegyzésében buktatta le a főpolgármestert. A közpénzen folytatott kampány mellett azért is bírálta Karácsonyt, amiért nem reagált Vitézy Dávid tiszta kampány elnevezésű kezdeményezésére.

Ezt is ajánljuk a témában

„Karácsony Gergelynek úgy látszik, annyi a baja Rogán Antallal, hogy Rogán nem a Városházán dolgozik. Közpénzből folytat pártpolitikai kampányt Karácsony Gergely, ami egyedül az összegben tér el a rogáni propagandától. Nem is hajlandó ezen változtatni, hiszen semmit sem reagált Vitézy Dávid felhívására, hogy tiszta és fair kampány legyen Budapesten” – fogalmazott az LMP-s politikus.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­­­A­ ­d­ö­­­g­ö­s­­ ­­l­­­á­­n­­­y­o­­k­­­ ­­v­­­á­­r­­n­a­­­k­ ­­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
II.baljoska61
2024. április 03. 20:20
Kancsi Marcsi köcsög kisfia...
Ízisz
2024. április 03. 18:47
Z. Nem akarom védeni ezt a hülyén vigyorgót szart, de miből kampányolnának??? Nincs saját pénzük a pártoknak...A tőzsdén játszanak talán??? A kormánytól kapja a költségvetésből minden párt a pénzeket, ami a mi adó befizetéseinkből van... Tehát közpénz... Amit a párt arra költ amire akar... Ennyi... 💯🙂💤
hátakkor
2024. április 03. 18:13
Dobrevék markában van a faszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!