Újabb brutális bírságot kapott az RTL a Sztárbox miatt

2024. április 11. 15:29

A mostani büntetés 30 millió forintjába kerül az RTL-nek.

2024. április 11. 15:29
null

Nyitóképen: A Sztárbox egyik mérkőzése. Fotó: Képernyőfotó

Újabb bírságot kapott az RTL a nemrég sugárzott Sztárbox című műsora miatt. A Telex szerint most azért büntették meg a csatornát, amiért öt epizód esetében téves volt a 12+ korhatári kategória. A hatóság megállapította, hogy az ügyben forgó adásokat 16+ kategóriába kellett volna helyezni és 21 óra lehetett volna csak sugározni az erőszakos jelenetek és  

az erőszak következményeinek reflexió nélküli bemutatása miatt.

Kötelezték továbbá az RTL-t, hogy a jogsértés tényéről egy közleményt kell kitenniük, a médiaszolgáltató vezető tisztségviselőjét pedig 50 ezer forintos bírsággal sújtották. Utoljára februárban kapott bírságot a műsor miatt a csatorna, akkor tízmilliós volt a szankció. 
 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:56
🍓 ️ ­­I­­­g­a­­­z­i n­­­i­­m­f­­­o­­­m­­­á­­­n­i­­á­­­k­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
google-2
2024. április 11. 17:31
Egyébként nem kell RTL-t nézni. Rangon aluli.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. április 11. 17:05
A mostani büntetés 30 millió forintjába kerül az RTL-nek. tehát vettek egy db. büntetést? mit fognak vele kezdeni? nekem elég furcsa ez a mondat 30 milliós büntetést kapott az rtl
Tommaso
2024. április 11. 16:43
Az autokrata önkényuralmi Orbán-rezsim évek óta próbálja büntetni az RTL-t a korrekt kormánykritikája miatt, de eddig nem találtak fogást rajta, mert az RTL MINDIG TÉNYEKEN alapuló riportokat és hiradásokat közöl. Nem űgy mint a LAKÁJMÉDIA , amely MINDIG HAMISIT. Most sem politikai tévedés miatt büntettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!