Puzsér elméretezte, mikor Dopemannek tolt ilyen modorú beefet

2024. április 02. 15:32

Nahát, tényleg elmarad az Apu?

2024. április 02. 15:32
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

„Puzsér elméretezte, mikor Dopemannek tolt ilyen modorú beefet. Róbert azt nézte be, hogy a Szigony utca az nem a romkocsmák „úgyis mindent lehet brahiból” világa, ahol klaviatúravitézek vannak. Nahát, tényleg elmarad az Apu?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2024. április 03. 22:09
Puzsérkának áll egy méretes csicskalángos, ha összefut Dopemannal. Érdekes leckét fog kapni.
Secerror
2024. április 02. 21:34
Tolta a beef-et... Menjetek a 'csába. Meg kellett kérdeznem a gyerekem, mi a lófax az a beef. Olvasok egy magyar oldalt, aki szlengmenőzik. Én még nőket szoktam tolni, ezek már csak beefet.
Genusnextgen
2024. április 02. 20:43
"Nahát, tényleg elmarad az Apu?" Ez az amit megfenyegetett kicsi dope, hogy majd meglátogat a haverjaival? Csak tudnám miért fáj neki, ha ezért (is) cigányozzák? Puzsér egyébként betalált, ez a sütis sztori nagyot szólt Buksikák. Ha pedig kicsi dope nem engedi, hogy megbasszák az anyját, hát bassza meg ő maga. Azért mert özvegy, még biztosa vannak vágyai.
holger82
2024. április 02. 19:31
"gilou-au-claviersimonpali 2024. április 02. 18:20 Csakhogy Puzsér ezt a számot nem megélhetésből, hanem gegből és kifigurázásból csinálta." És mindezt húsvét kellős közepén, de hát egy magyargyűlölő zsidótól mégis mi a faszt vártál? Csak tudnám, hogy miért nem takarodik el ebből az országból, ha ennyire idegen neki a mi kultúránk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!