Odaszúrt Perintfalvi a Magyar Péterért rajongóknak

2024. április 02. 11:46

A kormánykritikus teológus szerint „ha valaki Messiásnak tekinthető ebben az országban, az Iványi Gábor”.

2024. április 02. 11:46

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Iványi Gábort gyanúsítottként idézték be a Fővárosi Nyomozó Ügyészségre. A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) vezető lelkészének csütörtökön kellett megjelennie a hatóság előtt. A hírre néhány napos késéssel Perintfalvi Rita is reagált közösségi oldalán.

Mint arra a Mandiner olvasói emlékezhetnek, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt kezdeményezte a letartóztatását annak a több egyházi intézményért felelős gazdasági vezetőnek, aki 6,5 milliárd forintot meghaladó közterhet mulasztott el bevallani és megfizetni – derült ki a Békés Vármegyei Főügyészség közleményéből, miután bilincsben vitték el Iványiék egyházának gazdasági vezetőjét. A hatóságok szerint gazdasági bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt zajlik ellene eljárás. További részleteket az ügyben ide kattintva tudhat meg.

Odaszúrt Perintfalvi a Magyar Péterért rajongóknak

Iványi Gábor idézése kapcsán Perintfalvi Rita közösségi oldalán többek között azt írta: „ha valaki tekinthető ebben az országban Messiásnak, a szegények és kiszolgáltatottak és a szabadság Messiásának, akkor az éppen Iványi Gábor!”

Ezt is ajánljuk a témában

A teológus szerint ugyanis Iványi „13 éve elképesztő szélmalomharcot folytat a hatalommal csupán azért, hogy a MET végezhesse szolgálatát és megkapja ugyanazokat a támogatásokat, amelyeket a többi egyház” – sorolta.

Szóval vigyázó szemetek Iványi Gáborra vessétek, 

most több szüksége van Rátok, mint valaha!” – írta bejegyzésében.

A teológus messiásos fogalmazása a Mandiner olvasói számára leginkább Magyar Péter botrány kapcsán lehet ismerős. A Mandiner megírta: a hazai ellenzék számos messiást kiszemelt már az Orbán-kormánnyal szemben Bajnai Gordontól, Márki-Zay Péteren át, egészen Magyar Péterig. Összefoglaló cikkünket a témában itt olvashatja.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­ö­­s­­ ­­­l­­­á­­­n­­y­­­o­­­k­ ­v­á­­r­­­n­­­a­­­k­ ­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
Fundamentalista
2024. április 11. 14:07
"Tudom, hogy te messiás vagy. Már sok messiást követtem eddig." (Názáreti Brian)
rocktoberi-2
2024. április 03. 06:31
Iványi egy szarházi adócsaló aki megkárosította az alkalmazottait is. Printfalvi meg egy feltűnési viszketegségben szenvedő liba. Ennyi.
Krupp Skya
2024. április 03. 06:26
Jaj a kábítószeres messiást kihagytam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!