Rendkívüli!

Rendkívüli: iráni drónok indultak el Izrael ellen, küszöbön a háború

Néha sajnálom a baloldalt

2024. április 02. 18:25

Soha sem tapasztalták meg, hogy milyen felemelő érzés a nemzet szolgálata.

2024. április 02. 18:25
Kubatov Gábor
Kubatov Gábor
Facebook

„Néha sajnálom a baloldalt, amiért soha sem tapasztalták meg, hogy milyen felemelő érzés a nemzet szolgálata.”

Mandiner éves előfizetés féléves áron!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-72
2024. április 14. 02:20
🍓 ️ F­­­o­­­r­­r­­ó­­­ l­­á­n­­­yok sz­ex­­et ak­­ar­­­n­­ak, ba­­­sz­­­d m­­eg ők­­­et 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
pintyoke-2
2024. április 04. 09:16
Érdekes, én meg egyfolytában gyűlölöm Kubatovot.
gekk
2024. április 04. 00:03
Amikor az egyik tolvaj sajnálja a másikat.
Valodi
2024. április 03. 00:50
Novicsok-5 19:56 ... höhöhö... nincs új a Nap alatt! "... úgy látom és tapasztalom, hogy te - szóval ünnepélyesen, írásban és a dobogókon - inkább az államszeretetről teszel bizonyságot és hitvallást. A hazától ugyanis nem lehet várni semmit. A haza nem ad érdemrendet, sem állást, sem zsíros kenyeret. A haza csak van. De az állam ad finom stallumot, csecse fityegőket szalonkabátodra, príma koncot, ha ügyesen szolgálod, ha füstölővel jársz körülötte, ha - férfiasan, kidüllesztett mellel - megvallod a világ előtt, hogy te szereted az államot, akkor is, ha kerékbe törnek. Általában nem törik ezért kerékbe az embert. Éppen ezért, minden államszeretet gyanús. Aki az államot szereti, egy érdeket szeret. Aki a hazát szereti, egy végzetet szeret. Gondolj erre, mikor hörögsz a dobogókon és melled vered." (Márai Sándor: Füves könyv. Helikon Kiadó, 2000. 33-34. oldal)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!