Még az sem biztos, hogy jön, de állítólag ennyiért toboroz munkavállalót az orosz üzletlánc

2024. április 09. 18:41

A cég jól megközelíthető munkahelyet, 9 és 17 óra közötti munkavégzést is kínál.

2024. április 09. 18:41
null

Nyitókép: NICOLAS MAETERLINCK / BELGA MAG / Belga via AFP

Korábban a Mandiner is beszámolt arról, hogy nagyra törő tervekkel látott munkához egy orosz diszkontlánc, a Mere, amely összesen 200 üzletet nyitna Magyarországon. Ezt a hírt későbbi információk nagyban árnyalták, azonban a Mere diszkontlánc terjeszkedési tervei már konkrét lépésekké váltak: céget jegyeztek be, toboroznak és már 11 alkalmazottja van az oroszországi Mere diszkontláncnak Magyarországon. 

A Telex információi szerint a Mere két hónappal ezelőtt már aktívan kereste a dolgozókat Magyarországon egy beszerzési menedzser pozícióra. A feladatkörök közé tartozik a beszállítók és gyártók felkutatása, beszállítói szerződések előkészítése és gondozása, valamint a versenytársak figyelemmel kísérése. 

Cserébe a cég jól megközelíthető munkahelyet, 9 és 17 óra közötti munkavégzést, 

valamint 1300 eurós (kb. 507 ezer Ft) nettó fizetést kínál, plusz az eladásoktól függő jutalékrendszert. 

A hirdetést a Magyarországon bejegyzett TS Retail Kft. adta fel, melyet tavaly januárban alapítottak.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. április 09. 23:51
Állítólag a “Finom! És kuss!!” orosz gyorsétterem-lánc is tárgyal már Ráhelkéékkel a magyar franchise hálózat kiépítéséről, és már gyártják a Mészáros és Mészáros gyáraiban a pulthoz láncolható bádogbögréket és a polóniumos teát.
dr.ótos
2024. április 09. 21:24
".....A szankciók miatt még az oroszok hagyományos közép-ázsiai partnerei, a mindenféle isztánok is elszigetelték őket. Már csak a kínaiakkal van valami korlátozott kereskedelmük. De az USA most rászólt a kínaiakra, hogy kitiltja a bankjaikat ha ez így folytatódik. Ezért az oroszok totál elszigetelődnek..........." Ja,ja...:-)) Elég a boltok logóit nézni: https://proshoper.ru/ Éppen szigetelődnek elfele,úgy SPARiasan: https://proshoper.ru/actions/spar/kazan/#11 Pl.:nálunk 200gr hajdina áráért ott 900gr-t adnak...jól kitoltak a Putyinnal KIRÁLYSÁGOT!
tizennyolcfok
2024. április 09. 21:13
továbbra sem hallom lézer janit kerepelni. oroszok ellen nem szabad?
Kovács Ubul
2024. április 09. 20:39
FidesZeseknek további 10% "testvéri" kedvezmény!! (komisszári igazolással)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!