„Magyar Péter »egybrancsozza« az egyik legtisztességesebb ellenzéki harcostársamat” – így védte be Hadházy Ákos Baranyi Krisztinát

2024. április 05. 20:39

Hadházy szerint „Magyar Péter sokat tudhat arról, hogy mivel jár politikus férjének lenni”.

2024. április 05. 20:39

Nyitókép: Facebook

„Ha a végén majd egyetlen egy elvhű ember marad a korrupt Fidesz uralmon kívül, akkor az Baranyi Krisztina lesz!” – kezdi hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzését Hadházy Ákos, aki nem tudta szó nélkül hagyni, hogy néhány nappal ezelőtt Magyar Péter „álellenzékinek” titulálta Ferencváros polgármesterét.

Mint ismert, múlt hét csütörtökön Baranyi Krisztina „kiállt” Varga Judit mellett, azzal, hogy azt nyilatkozta: „Engem arról, hogy ez egy bántalmazó, súlyosan bántalmazó kapcsolat volt,

nem Varga Judit győzött meg, hanem Magyar Péter maga azzal a Facebook-poszttal,

amit a HVG cikk megjelenése előtt tett közzé, és azzal a támadással, a szóhasználata, a hangvétele, minden tipikus példája volt annak, ami egy bántalmazó kapcsolatban történik” – fogalmazott akkor a polgármester.

Ezt is ajánljuk a témában

Baranyi szavaira rövid időn belül reagált Magyar Péter is, aki egy Facebook-kommentben vonta kétségbe a polgármester ellenzékiségét, megemlítve, hogy férje – az ő egykori munkahelyén – a Diákhitel Központban a felügyelő bizottság elnöke volt. „Aha értem. Baranyi pedig olyannyira ellenzéki, hogy a férje a Diákhitel Központ felügyelő bizottsági elnöke volt... és a vagyonminiszter egyik jobbkeze” – olvasható a bejegyzésben.

Ezt is ajánljuk a témában

„Magyar Péter pont akkor lett vezérigazgató, amikor a feleségéből minisztert csináltak”

„Sajnos meg kell szólalnom amiatt, hogy a Diákhitel Központ korábbi vezérigazgatója egy kommentben a rendszer kollaboránsának minősítette Baranyi Krisztinát, Ferencváros polgármesterét, csak azért, mert az neki nem tetsző véleményt mert megfogalmazni róla” – írja bejegyzésében Hadházy, aki szerint még szomorúbb, hogy most a IX. kerületi önkormányzati választásra készülő, sértett szereplők ismételgetik ezt

Ezt is ajánljuk a témában

A képviselő úgy látja: az „egybrancs” címkével ellátott hozzászólásban Magyar azzal támasztotta alá az állítását, hogy Baranyi Krisztina férje egy időben tagja volt a Diákhitel Központ felügyelőbizottságának (2018 novemberétől 2020 júniusáig). „Magyar Péter sokat tudhat arról, hogy mivel jár politikus férjének lenni, hiszen pont akkor lett vezérigazgató, amikor a feleségéből minisztert csináltak” – írja Hadházy, majd kifejti: Magyarral szemben Baranyi Krisztina férje mindig is  közszolga volt, minisztériumi hivatalnok, köztisztviselői fizetéssel. 

A közszolgálati hivatali karrierje nem tarthatott sokkal tovább annál, minthogy Baranyi meggyőző fölénnyel leváltotta Ferencváros fideszes vezetését.

„Ezért érintett mélyen, hogy Magyar Péter »egybrancsozza« az egyik legtisztességesebb ellenzéki harcostársamat. (...) Egy olyan politikust, aki nem sunyít, hanem megszólal, ha szükségét látja” – írja Hadházy Ákos.

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­A­ ­d­­ö­­g­­­ö­­s­­ ­l­­­á­­n­­­y­­­o­­k­ ­­v­­á­­­r­­n­­­a­k­­­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 06. 06:42
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
backsplash
2024. április 05. 23:18
Áruló árulónak a farkasa.
altercat1
2024. április 05. 22:34
Kriszti, Ákos! Üssétek a piszkot! Peti ne hagyd magad! (Jó a buli...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!