Lopott adatbázisból dolgozik a Momentum a Kétfarkúak szerint

2024. április 11. 13:21

A Momentum név szerint küld leveleket olyan hegyvidéki választóknak, akik soha sem adták meg személyes adataikat a pártnak.

2024. április 11. 13:21

Nyitókép: Facebook

Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt társelnöke osztotta meg Facebook-oldalán Visi Piroska Hegyvidék polgármester-jelöltjének bejegyzését, amelyben azt állítja: a Momentum név szerint küld leveleket olyan hegyvidéki választóknak, akik soha sem adták meg személyes adataikat a pártnak.

Egy ilyen levelet kapott a fiam is a minap, aki szintén nem volt feliratkozva soha semmilyen momentumos adatbázisra”

– írta posztjában a politikus, aki szerint egy közös van a címzettekben: minden érintett részt vett a 2021-es ellenzéki előválasztáson, vagy azt követően jelentkezett segítőnek a közös ellenzéki kampányba – aminek az adatbázisát a pártoknak már törölnie kellett. „Farkas Csaba minden bizonnyal szabálytalan eszközei miatt az eredmények már mindenképpen torzulnak. Mi civilek azonban csak törvényes eszközöket használunk a kampányban a továbbiakban is. A rosszat csak jóval lehet legyőzni!” – írta bejegyzésében Visi Piroska.

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:47
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­­ö­­g­­­ö­s­­­ ­­l­­á­­­n­­y­­­o­­­k­ ­v­­­á­­­r­n­­a­­­k­­ ­­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Lombi
2024. április 11. 15:16
A momentumot kilövik a pályáról, volt megbízóik. Sokba kerültek és nem mentek semmire. MZP kicsinálta saját magát, karácsonyéknak soha nem is volt támogatottságuk. Az mszp is kimúlt, segítség nélkül. Marad a dk, a peti, meg az lmp. Egyelőre.
survivor
2024. április 11. 14:58
MIND a 13 moslékos párt lop, csal és hazudik. De hisz EGYPÁRT rendszer van a Moslék szerint.. De most itt a Magyar TISZA, M. Petike pártja....
survivor
2024. április 11. 14:56
JÓ A MŰSOR....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!