Hollik István átadta a stafétát Menczer Tamásnak

2024. április 03. 13:14

„Nagy megtiszteltetés, hogy a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok!” – írta bejegyzésében Menczer Tamás.

2024. április 03. 13:14

Nyitókép: Facebook

„Nagy megtiszteltetés, hogy Miniszterelnök úr felkérését elfogadva a jövőben Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz-KDNP-nek a kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok!” – olvasható Menczer Tamás Facebook-bejegyzésében, ahol egy Hollik Istvánnal készült közös képet is megosztott.

Menczer bejelentette, hogy befejezte az államtitkári tevékenységét, ugyanakkor hangsúlyozta azt is, hogy a budakörnyéki Pest 2-es választókörzetért a jövőben is mindent meg fog tenni. 

Köszönöm elődöm, Hollik István képviselőtársam, barátom munkáját! 

A régi baloldal (Gyurcsány úr és a többiek) és az új baloldal(árulók, politikai kalandorok) a jövőben is számíthatnak rám. A harcot emelt fővel és egyenes háttal meg fogjuk vívni, és a közösségünk erejének köszönhetően meg is fogjuk nyerni!” – zárta bejegyzését a politikus.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polaris
2024. április 04. 10:04
Semmi nem történt, egy idiótát cseréltek egy stupidra!
Patika
2024. április 03. 17:12
Köszönöm elődöm, Hollik István képviselőtársam, barátom m u n k á j á t ! -?- mi az? Téged is megdolgozott, vagy együtt jártatok hajbeültetésre? ( vki. munkáját ált. a főnöke szokta megköszönni, nem az aki kitúrta)
nebulo15
2024. április 03. 17:01
Megkésett döntés -legjobb lett volna ki se nevezni Hollikot- egy kommunikációs főnök ne nézze merev szemmel a sugógépet amikor nyílatkozik, ne csak pár szótagig tudja arról a szemét levenni. Hollik egy szörnyen korlátolt, buta pali, csak egy tehetségtelen akarnok. akarnok volt
2024. április 03. 15:37 Szerkesztve
Melyik melyik? Tisztára mint Kádár mindenhez értő káderjei. Orvbán napjaink Kádárja? Minden pozícióban káderjei ülnek, túllihegve Vicc tort?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!