Dobrev megdöbbentő húzása, pókerarccal pörgeti tovább a hazugságkereket

2024. április 12. 09:14

Úgy látszik, nagyon megy a matek a Gyurcsány-pártnál, az azonban szánalmas, hogy csak ezt bírták kifőzni a boszorkánykonyhájukban.

2024. április 12. 09:14
DK
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

„Ugyanis, mint az köztudott, a magyar miniszterelnök nem indul önkormányzati képviselőnek vagy polgármesternek, de a Fidesz EP-listáján sem szerepel, tehát veszíteni sem tud.

Azt gondoltuk, hogy Dobrev aludt párat erre a meggondolatlan kijelentésére és szembesült azzal, hogy nem túl jó ötlet átverni a szavazóit. De ezek szerint nem így történt, hiszen Gyurcsány felesége közleményben erősítette meg hatalmas kamuját:

»(…) Ha Orbán Viktor megszerzi a többséget június 9-én, akkor arra hivatkozva veti majd ki újabb megszorítócsomagját, ami a mainál is lehetetlenebbé fogja tenni a magyar mindennapokat és a megélhetést. Ezért kell elérnünk, hogy Orbán június 9-én veszítsen, és ne megszorítások jöjjenek, hanem előre hozott országgyűlési választás. Ma már igazán nincs hova hátrálni. Vagy megszorítások lesznek, vagy előre hozott választás, erről döntenek a magyarok június 9-én. A legerősebb ellenzéki szövetség, a DK–MSZP–Párbeszéd közös listája azért jött létre, hogy Orbánt kisebbségbe szorítsuk, és a választás után előre hozott választást követeljünk a felhatalmazását elvesztett hatalomtól. (…)«

Hol és miként kerülne Orbán Viktor kisebbségbe? Milyen megszorítócsomagról van szó? Mitől is veszítené el a felhatalmazását a kormány?

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Ez a kis videó kiverte a biztosítékot Magyarország egyik legnagyobb bírálójánál, Daniel Freundnál.

Csak néhány kérdés, ami felvetődik a rövid közlemény olvasása után. Úgy látszik nagyon megy a matek a Gyurcsány-pártnál, az azonban szánalmas, hogy csak ezt bírták kifőzni a boszorkánykonyhájukban. Megdöbbentő, hogy Dobrev póker arccal pörgeti tovább a hazugságkereket.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fater0921
2024. április 13. 20:22
Ez a patkány kurva beszél a megszorításokról???????Igen-igen vastag bőr van a pofáján!!!!!Kedves férje-patkány fletóferkó- mást sem csinált, mint megszorítás megszorítás hátán.......ez a bojler ugat ilyesmiről???????FÉREG!!!!!!
KBA98
2024. április 12. 20:29
A komcsi vér örökítő génje miatt van így!
Kotucso
2024. április 12. 17:27
Már Klára is iszik?
melybuvar
2024. április 12. 15:14
Szórakoztató látni, amint Szomjas Ferenc és a Bolgár Bőrönd a hatalomvágytól hajtva fetrengenek a földön. Atya ég ezek az aberrált- lefittyedt arcok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!