Rendkívüli!

Rendkívüli: iráni drónok indultak el Izrael ellen, küszöbön a háború

Bolgár György Gyurcsány kedvéért porig alázta magát

2024. április 02. 18:21

Nem gondolom, hogy Bolgár úr hazudik, csak valamiért szelektív a memóriája.

2024. április 02. 18:21
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

A nyitókép illusztráció. Fotó: Mandiner/Mátrai Dávid

„Bolgár György véleményével ellentétben a Gyurcsány vezette DK tavaly novemberen közleményben tudatta a közvéleményt arról, hogy választási együttműködési megállapodásokat kötött. Azaz nem indít saját főpolgármester-jelöltet, tehát a Demokratikus Koalíció főpolgármester-jelöltje nem más, mint Karácsony Gergely.

Gyurcsány vonakodott támogatni Gergelyünket? Naná, aztán valahogy mindig összefutnak, mint tej a forró platnin.

Nem gondolom, hogy Bolgár úr hazudik, csak valamiért szelektív a memóriája. Ideje emlékeztetni őt is és a közvéleményt is: Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc jelöltje.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Bármikor máskor is leadhatták volna ezt az epizódot, de a szerkesztők választása éppen a kereszténység legnagyobb ünnepére esett.

***

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-72
2024. április 14. 02:20
🍓 ️ F­­­o­­r­­r­­­ó­­­ l­­­á­­n­­yok sz­­­ex­et ak­­­ar­­n­­­ak, ba­­sz­d m­­eg ők­­et 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
syphax-2
2024. április 04. 05:46
"aranyosjóóó bulgárúrnak" TAKONYSZARBÓL VAN A GERINCE..MÁÁN' HA EGYÁLTALJÁN VAN NÉKI OLJANVALAMI OTTAN HÁTUL A SEGGEJUKA FÖLÖTT....mer' valószinűbb, hogy még "az" sincs!
DeGar
2024. április 03. 21:28
Bolgár, és a Klubrádió nagy bajban lenne egy kormányváltásnál, mert hirdetései akkor sem lennének, viszont már nem kunyerálhatnának pénzt a hallgatóiktól sem, hiszen szabad a pálya.Témájuk se nagyon lenne, amivel hergelhetnék a hallgatóikat,márpedig elemi érdekük a gyűlölet szítása, amivel fenn tudják tartani az érdeklődést.
KBA98
2024. április 03. 16:34
Bolgár úr, soha nem úr, hanem elvtársa volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!