Beperelte Márki-Zayékat a Miniszterelnöki Kabinetiroda

2024. április 04. 19:46

A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke azonnal adománygyűjtésbe kezdett.

2024. április 04. 19:46

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

„15 millió forintra pereli a Miniszterelnöki Kabinetiroda a Mindenki Magyarországa Néppártot, mivel szerintük a kék alapon fehér felirat, a piros-fehér-zöld nemzeti színek és a konzultáció szó az ő tulajdonukat képezi” – írta Márki-Zay Péter az Instagram-oldalán.

Azt is közölte a politikus, hogy  az egészségüggyel kapcsolatban tartott konzultációt.

Márki-Zay Péter szerint „a kormány támadásának egyértelműen az a célja, hogy ellehetetlenítse a Mindenki Magyarországa Néppárt részvételét a közelgő választásokon, mivel 15 milliós bírság kifizetésére nincs lehetőségünk. Megalakulásunk óta nem rendelkezett ekkora összeggel a párt, és várhatóan nem is fog a közeljövőben sem”.

Az emberekhez fordult Márki-Zay Péter

„Kérjük Magyarország jóérzésű polgárait, hogy a szolidaritásuk jegyében támogassák a Mindenki Magyarországa Néppártot adományukkal, hogy kedvezőtlen ítélet esetén lehetőségünk legyen kifizetni a kirótt bírságot. Amennyiben a Bíróság elutasítja a Miniszterelnöki Kabinetiroda követelését, az erre a célra beérkezett adományokat a párt jótékony célokra fogja felhasználni”

– írta Márki-Zay Péter.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­ö­­g­­­ö­­s­­ ­l­­­á­­­n­­­y­­­o­­­k­ ­­­v­­á­­­r­n­­­a­­k­­­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Zokni
2024. április 04. 23:15
A konzultáció a Fidesz szellemi terméke? Na hiszen. Ez olyan, mintha a csüngő has és az ó-láb Orbán leleménye lenne.
FeketeFehér
2024. április 04. 23:15
tetx 2024. április 04. 22:56 "Akkor mi a fasz volt az az 500 millió (+aprópénz) EUR és GBP-ben?" Az a Karácsony 99 mozgalmának juttatott adomány volt egy előválasztásra. Elképesztően tájékozatlan a fideszes köménymag. Viszont határozottan előítéletesen beszél hölyeségeket. :)))))
tetx
2024. április 04. 22:56
"Megalakulásunk óta nem rendelkezett ekkora összeggel a párt, és várhatóan nem is fog a közeljövőben sem”." Akkor mi a fasz volt az az 500 millió (+aprópénz) EUR és GBP-ben? Még a hazudozáshoz is kell némi tehetség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!