A nagy pénzszórás – ezresekért taposták le egymást a fiatalok a Deák téren

2024. április 14. 18:36

A szürreális esemény egy mobiltelefontok-gyártó sajátos marketingfogása volt.

2024. április 14. 18:36
null

Nyitókép forrása: A 444 Youtube-oldala

Nem mindennapi látvány tárult azok elé, akik szombat délután az Andrássy út és a Deák tér környékén jártak, ugyanis több ezer fiatal egymást taposva kapkodta a tetőről leszórt ezreseket – írta meg az rtl.hu.

Egy telefontokokat gyártó magyar cég, a Mobilfox ugyanis meghirdette, hogy

szombat délután kétmillió forintot fognak kiszórni az utcára.

Az esemény hamar el is terjedt és ezreket vonzott a cég székháza elé. A marketingeseményre a cég vélhetően hónapok óta készült, ugyanis a Mobilfox egyik arca, Szépréthy Roland már jó ideje nem volt látható a TikTok felületén, majd a közelmúltban ismét feltűnt és közölte, hogy kisajátította Mobilfox TikTok-fiókját, amit 25 százalék tulajdonrész vagy 100 millió forint ellenében hajlandó visszaszolgáltatni.

Az influenszer a hét második felében közzétett egy videót, amiben azt ígérte, hogy ha sikerül megegyeznie a vezetésével, akkor kétmillió forintot szór majd le a cég irodájának tetejéről. 

Az ígéretét be is tartotta., igaz, azt nem tudni, hogy pontosan mekkora összeget szórtak szét az utcán. A főként tizenévesekből álló hatalmas tömeg a cég Dalszínház utcai telephelye előtt gyűlt össze, a lepattanó forintokra várva.

Nem sokkal később valóban elkezdtek potyogni az ezresek, a szerencsések akár több ezer forinttal is gazdagodhattak. Majd a cég tulajdonosai elvonultak, a tömeget vezetve a Deák térig, út közben szintén több százezer forintot szétszórva az egybegyűltek előtt. 

A veszélyes médiahekkben szerencsére senki sérült meg, bár a mentőket riasztották, miután a szomszédos építkezésre többen is bemásztak, a pénz után kutatva. Állítólag valaki leesett a falról, miközben a pénzt akarta megkaparintani, de a kiérkező rendőrök már nem találtak senkit a helyszínen.

A mobiltelefontok gyártó szerint a rendezvényen 7000 ember jelent meg.

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:45
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­g­ö­­­s­­­ ­­l­­á­n­­­y­­­o­­k­ ­­­v­­á­r­­n­a­­­k­­­ ­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
tolper
2024. április 15. 11:31
Ennyi kibaszott idióta taknyos. Tizen/huszonéves elbaszott generáció
Kovács Ubul
2024. április 15. 10:26
Gazdaságilag köröket vertünk az EU átlagra, mindezt úgy, hogy kemény hátrányból indultunk
Nimril
2024. április 14. 22:35
Óriási szerencséje a cégnek, hogy senki nem sérült meg. Mit csináltak volna, ha ezek az agyamentek letaposnak valakit, aki súlyosan megsérül, vagy netalán meghal? Kurva veszélyes "játék" ez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!