Vitézy Karácsonynak: Van élet a körúton túl is, még ha a Városháza gyakran el is feledkezik róla

2024. március 23. 19:47

Folytatódik a kakaskodás a két főpolgármester-jelölt közt.

2024. március 23. 19:47
Vitézy Dávid

Nyitókép: Vitézy Dávid Facebook-oldala

 

Vitézy Dávid múlthét kedden jelentette be, hogy indul a főpolgármester választáson. A két jelölt között már régóta tart az adok-kapok vita, melynek legújabb fejezetéhez most értünk el. Vitézy pontokba szedve cáfolta Karácsony Gergely korábbi állításait. 

Vitézy „megafonos stílusú” lejárató videónak nevezte Karácsony azon korábbi videóját, melyben állítása szerint a Déli Körvasút kapcsán támadja a főpolgármester, aki korábban biztosította a beruházás támogatását. Facebook bejegyzésben tette közzé azt a 2020-ban Karácsony által aláírt határozatot, melyben a főpolgármester egyetért a Déli Körvasút fejlesztését illetően. Vitézy szerint azóta semmilyen műszaki tartalom nem változott, pontosan azt a tervet támogatta, amely most épül.  

Karácsony kifejtette, hogy a projekt káros hatással van a zöldterületekre, fákat vághatnak ki, és figyelmen kívül hagyja a helyi lakosok véleményét és akaratát – olvasható a HVG.hu-n. 

Karácsony Gergely ezen kijelentéseit a DK is támogatta, mai sajtóközleményükben pedig a fideszes aktivitásait felsorolva kijelentették: nem tekintik ellenzékinek Vitézyt. 

Vitézy szerint „van élet a körúton túl is, még ha a Városháza gyakran el is feledkezik róla”- jegyezte meg Karácsonyéknak. Hozzátette, hogy „az a főpolgármester, aki vasútellenes, nem lehet zöld.

 

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­ö­­­g­ö­­­s­­ ­­l­­­á­­n­y­­o­­­k­ ­v­á­r­­­n­a­­k­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Patika
2024. március 24. 05:40
Megvan minden kerületnek a saját lakói által legalább ismert helyi viszonyokat kéoviselő polgármestere---- árulja már el valaki ugyan minek mégegy?
kobi40
2024. március 24. 02:07
Harácsony II. feltekintett a tömegközlekedés modelljátéka felett, és nyomja a tuttit. 😂😂😂 Harácsony, vagy Vitézy? Egyik kutya, másik kétfarkú kutya.
Akitlosz
2024. március 23. 23:47
Van élet a tömegközlekedésen túl is, még ha a Vitézy gyakran el is feledkezik erről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!