Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Ungár Péter beleszállt Karácsony Gergely pártjába

2024. március 30. 06:42

A politikus szerint „hatalmas áttörés a parazitológia tudományágában” az, hogy a Párbeszéd még soha nem vett részt választásokon.

2024. március 30. 06:42

Ungár Péter pénteki Facebook-bejegyzése szerint már nyilvánvaló, a fővárosi és az európai parlamenti választáson is együtt indul a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd. Az utóbbi párt kapcsán az LMP-s képviselő kifejtette: „Politikatörténeti kuriózum, demokráciaelméleti probléma és hatalmas áttörés a parazitológia tudományágában az, hogy a Párbeszéd, amely több, mint egy évtizede létezik, nem vett részt még országos választásokon, és most ismételten nem méretteti meg magát.” Ungár szerint a zöldpolitika képviseletéhez nekik az út mindig a saját megbízásaikon vezet, 

mindig éppen az a morális helyes kompromisszum, amiket ők hoznak meg, amiket más hoz az mindig helytelen. 

„Mindig az a hatalmi kérdés az egyetlen fontos kérdés a rendszerrel szemben, amiben ők vesznek részt, és a rendszer hibája, hogy soha nem tudják kérni a választópolgárok bizalmát” – fogalmaz bejegyzésében a politikus.

 

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 07:39
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­­k­e­­­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­­e­­x­­i­­ ­p­u­­n­­­c­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Teréz Pitykéz
2024. március 30. 12:29
ballibant oldalon is tudja mindenki hogy a párbeszéd nem létezik csak a dikmá parasztagozata..
Teréz Pitykéz
2024. március 30. 12:27
gyagyás gerinek kell a hely, feri bá intézi neki …
kovsa2
2024. március 30. 10:23
"„Mindig az a hatalmi kérdés az egyetlen fontos kérdés a rendszerrel szemben, amiben ők vesznek részt, és a rendszer hibája, hogy soha nem tudják kérni a választópolgárok bizalmát” – fogalmaz bejegyzésében a politikus." Két dolog. "soha nem tudják kérni" - Kérni tudják, kérik már egy ideje, de megkapni soha nem fogják. Ugye milyen szar dolog szembesülni a kettős mércével? Üdvözöljük a klubban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!