Szabadlábra helyezték Olaszországban a budapesti brutális antifa-támadások egyik elkövetőjét

2024. március 29. 11:58

A bíróság a „rossz hazai börtönkörülmények” miatt nem adja ki a vádlottat Magyarországnak, hiszen „ez káros lenne a férfi mentális egészségére”.

2024. március 29. 11:58

Kiengedték a november óta házi őrizetben lévő Gabriele Marchesit, továbbá nem adják ki Magyarországnak – idézte a milánói fellebbviteli bíróság döntését az il Giornale olasz napilap, amelyet a Magyar Nemzet szemlézett. A cikk szerint a 23 férfi vádlott-társa a Budapesten tartózkodó Ilaria Salisnak, akivel 2023. február 11-én Budapesten három embert súlyosan bántalmaztak.

Ezt is ajánljuk a témában

A bíróság azzal magyarázta döntését, hogy rosszak Magyarországon a börtönkörülmények, ami káros lenne a szélsőbaloldali erőszakkal gyanúsított férfi mentális egészségére. Említették továbbá a Marchesit fogadó intézményről való tájékoztatás elmulasztását, valamint a büntetés aránytalanságát.

A döntés néhány órával azután született meg, hogy Budapest megtagadta a házi őrizetet Salisnak, aki így a rácsok mögött marad.

A bírák döntésének indoklására a bíróság több rendeletet és ítéletet is felsorolt. Felidézték, Marchesi egy állandó lakhellyel rendelkező, büntetlen, egyszerűen felhergelt fiatalember, aki mindig megjelent a bíróságon, és egy akár csak ideiglenes börtönben való elhelyezése különösen megalázó lenne, tekintettel a magyar börtönök állapotára, melyek kapcsán egy, a magyar börtönviszonyokat elítélő 2018-as nemzetközi jelentés említettek.

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-84
2024. május 26. 18:31
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­k­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­ ­­s­­­z­­e­­x­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­c­­­i­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Salitis
2024. április 02. 19:34
Legyenek boldogok a köcsöggel Remélem legközelebb az őt mentegető bíró egyik közeli hozzátartozóját veri félholtra és ez persze nagy sajtónyilvánosságot is kap....
dorkoka
2024. április 01. 23:06
Ott komcsik a bírók olaszban, szenvednek a jobb oldaliak.
polárüveg
2024. április 01. 11:00
Miért támogat az olasz bíróság egy külföldön terrorcselekményt elkövető terroristát? Mert a deep state katonáját (antifát) a deep state bírósága kimenti, és a kiadatás megtagadásával a nemzetközi egyezményt megszegi. Vagyis minden formális szabályt megszeg oda-vissza, ha a kedve, érdeke úgy kívánja. Arra szeretnék választ kapni, ha magyar állampolgárok előre kitervelten csoportosan Olaszországba utaznának, hogy rátámadjanak (hátulról) olasz járókelőkre az öltözékük alapján, és kalapáccsal agyba-főbe verve életveszélyesen megsebesítsék, akkor vajon ugyanígy járnának el? Félek tőle, hogy nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!