Semmi értelme, hogy mi is, meg az ellenzék is elinduljunk – visszalép a Kutyapárt elnöke a XII. kerületben

2024. március 10. 16:39

Kovács Gergő szerint az előválasztást könnyen megnyerhette volna, de pártja nem támogatta az indulását.

2024. március 10. 16:39
null

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

„Sziasztok, mi akkor végül nem indulunk a XII. kerületi önkormányzati választáson” – kezdte Facebook-bejegyzését a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke. Kovács Gergő azt írta: „lett volna egy tök jó lehetőség rá, hogy én polgármester legyek és kutyapártos legyen a testületben a fele képviselő”.

Ezt is ajánljuk a témában

Ez részben előválasztáson dőlt volna el, ami szerintem simán nyerhető lett volna. Sajnos ezt a kutyapárt többsége nem támogatta”

– tette hozzá.

A pártelnök szerint „annak meg semmi értelme, hogy mi is, meg az ellenzék is elinduljunk, mert akkor simán nyerne mindent itt a fidesz (sic!)”, ezért inkább semmilyen formában nem indulnak el Hegyvidéken. 

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2024. március 28. 11:30
Korrupt, drogos geci!
Travolta
2024. március 12. 20:19
Micsoda politikai zseni! Elájulok.
kekszalagosautistamarki
2024. március 10. 20:51
mi lenne ha az összefosás meg a kutyszar is visszalépnek egyszerre?
benedek77
2024. március 10. 20:24
A múltkorit a kutyapárt baszta el, már akkor rezgett a léc. Most, hogy pokorni eleget lopott, jön ez a semmilyen Font, aki ellen lesz esélye az ellenzéknek, főleg úgy, hogy a fidesz szélsőjobb tagozatának számító MH sok szavatot el fog vinni tőlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!