Rettenetes méretű pofonba szaladtak bele Gyurcsányék, szertefoszlott az ördögi terv

2024. március 04. 10:37

A számok nem hazudnak, komoly a gond.

2024. március 04. 10:37
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A napokban kijött a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása, amiből kiderült, hogy a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek az elmúlt egy hónapban a baloldali pártok. Az eredmények alapján a Fidesz–KDNP toronymagasan nyerne egy most vasárnapi európai parlamenti választáson.

Ez a számok nyelvén azt jelenti, hogy a Fidesz–KDNP listája a szavazatok 47 százalékát szerezné meg egy most vasárnapi európai parlamenti választáson, mely hibahatáron belüli eltérést jelent januári támogatottságához képest (ötven százalék).

Ez az eredmény azt jelentené, hogy a kormánypártok meg tudnák őrizni a 2019-ben szerzett tizenhárom képviselői helyüket az Európai Parlamentben.

A baloldal keselyűként csapott le a kegyelmi ügyre és az az követő lemondásokra. Azonban jól látszik, hogy nem sikerült profitálniuk az elmúlt hónap történéseiből. A kormány rendkívül jól, higgadtan kezelte ezt a helyzetet, és nagyon gyorsan lezárta az ügyet.”

Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs-real
2024. március 06. 06:57
Ne komolykodjon, tótocska, nem áll az jól magának. Tolja csak a megszokott kreténségeit.
..--..
2024. március 05. 19:48
-zsoltkom- jovanazugy részére 2024. március 04. 21:10 "Igen, és ha van egy munkaköröd amit be kell tartani, amit az igazgató ki ad, de a takarítónő megszegi, akkor ki kell rúgni az igazgatót is." Különben példád jól leírja az Orbán-rendszer lényegét... egy vállalat, empátia nélkül vállalati irányítás szemlélettel. Amúgy az összehasonlításod szerintem hibás. Az állam igazgatása nem hasonlítható egy igazgatói tevékenységhez. Novák Katalinért is viselt irányítói felelősségről van szó. Minden Fidesz-kormányon belüli döntés Orbán Viktorhoz vezet. Ilyen politikai mintát választott Orbán, ez a gyakorlata. Ha pl. a görög közlekedési miniszter a vasúti tragédia miatt kötelességből le tudott mondani https://n9.cl/ef7was az Orbán-féle rendeleti kormányzás létével Orbán is érezhetne lemondási kényszert... lelkiismeretből. Csinálhatna első körben egy a témában hirdetett becsületes népszavazást, esetleg még egy nemzeti konzultációt... de nem az eset után több hónappal.
o1gpedofil
2024. március 05. 14:42
A sok fideszes pedoBirkanak osszesen sincs annyi esze, mint a kiscicamnak fijalas utan!
o1gpedofil
2024. március 05. 14:40
Huha! Attol a fideszbirkak a semmi kozepen legelesznek Prusszelben, csepanyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!