Rákay Philip világossá tette, hogy miért nem üzletel Márki-Zay Péterrel

2024. március 07. 21:12

Világossá tette: a hódmezővásárhelyi polgármesterrel biztosan nem üzletel.

2024. március 07. 21:12

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

Rákay Philip eladja a többségi tulajdonrészét a Promenad24 portált kiadó médiacégben, amely az elmúlt hetekben durva hangvételű lejáratókampányt indított Navracsics Tibor ellen. 

Márki-Zay Péter csütörtök délelőtt Facebook-oldalán jelezte: a hódmezővásárhelyi önkormányzat – „a város békeszerető közönsége” – szívesen megvenné a Promenad24-et és Rádió7-et kiadó Dél-alföldi Média Centrum Kft. többségi tulajdonrészét Rákay Philiptől – közölte a Telex.

Rákay Philip nem tétlenkedett a válasszal:

Sem futóbolondokkal, sem hazát árusító dollárcselédekkel nem szoktam üzletelni.

Rákay azt is világossá tette: tárgyalni sem hajlandó a hódmezővásárhelyi polgármesterrel, akit arra kért: „szánalmasan bornírt akciói során ne emlegesse néhai édesapámat!”

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­l­­­á­n­y­o­­k­­ ­v­­á­r­­­n­­a­k­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
altercat1
2024. március 08. 06:29
A libbantkák már megint rácuppantak Rákayra. Tehát valami jót tett megint.
2024. március 08. 01:16 Szerkesztve
Kálmán,anyád több említést érdemel mint apád.
Illieral
2024. március 07. 22:26
Kálmánka a közpénzfaló... Az egyik legvisszataszítóbb alak, aki a kormány körül lebzsel. Alapvetően a kormány csinált és csinál jó dolgokat, de annyi ilyen gané ember telepedett oda, akik simán segnyalásból élnek és millirdokat nyulnak le, de az országnak Kálmánkából semmi haszna nincs,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!