Pankotai Lili: „V. Judit egyetlen szava sem bizonyítható, hiszen nem voltunk ott a Magyar-családnál”

2024. március 28. 12:47

A fiatal aktivista szerint minden politikust „az tesz alkalmassá hivatása gyakorlására, hogy az átlagembernél jobban tud hazudni, színészkedni, manipulálni”.

2024. március 28. 12:47
Pankotai Lili

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Mandiner beszámolt róla, hogy szerda este interjút adott Varga Judit Hajdú Péternek, amelyben a Magyar Péterrel való házasságuk alatt történt verbális és fizikai abúzusról beszélt részletesen.

Ezt is ajánljuk a témában

„A tegnap esti szappanopera-epizód margójára” címmel posztolt csütörtökön Pankotai Lili. „A családon belüli testi és/vagy lelki erőszak minden formáját elítélve és szívemben az áldozatok mellett állva mindenki figyelmébe ajánlom, hogy a tanúként már kihallgatott V. Judit nem egy átlagos családanya és feleség hanem egy volt miniszter, EP listavezető és professzionális kommunikátor aki az ominózus hangfelvételen hátborzongatoan magától értetődő hangnemben beszél olyan témakról amitől az átlagpolgárt kirázza a hideg” – írja bejegyzésében Pankotai. Szerinte minden politikust „az tesz alkalmassá hivatása gyakorlására, hogy az átlagembernél jobban tud hazudni, színészkedni, manipulálni”.

Ezt is ajánljuk a témában

Pankotai azt írja, Varga kommunikációjának tartalma és annak időzítése „egy naiv gyereknek is logikus a »kinek az érdeke« elvrendszer mentén”.

„Ezért mellékes is, hogy

V. Judit egyetlen szava sem bizonyítható, hiszen nem voltunk ott a Magyar-családnál és egy állítás áll egy másikkal szemben

– írja Pankotai.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 279 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nebulo15
2024. március 30. 02:13
Rendben van, nem lehet hinni Varga Juditnak, apu egy földre szállt angyal volt. Akkor viszont a 2 preces beszélgetésben sem szabad elhinni az ott mondottakat. A földre szállt angyalka (a szarember férj) kérdezési módjából Varga Judit kiérezhette mit akar a tetű hallani és annak megfelelően válaszolt. Az ügy le van zárva, mindenki mehet haza....
bagira002
2024. március 29. 07:24
Ha nem tudod bizonyítani akkor fogd be a pofád .
bagira002
2024. március 29. 07:03 Szerkesztve
nagycsaba 2024. március 28. 22:38 • Szerkesztve Tippadó Baloghról mond, ő beszélte rá indítványozta az aláírásokat főnökösdit játszott , jah a guruló dolláros szervezetek erről hallgatnak , sok jó pénzt kaptak . tőle . Balogh 10 év börtönt érdemel , úgy tűnik felsejlik mintha a hazaáruló guruló dollárosokkal ismét összejátszott volna kormánybuktatás céljából. Egyház és az állam külön váltak , mégis beleszólt az állami intézmények dolgába amihez nem lett volna szabad . Nem elég hogy a püspöki pozicióról lemondott , felelősséggel tartozik a tettéért . Papi ruha olyan mint az anyámasszony köténye gyerekei bűnét betakarja . Büntetlenül megúszta.
bill-murr
2024. március 29. 07:00
Pankotai is a csaladon beluli eroszak eredmenye
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!