A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Orbán Viktor katedrálisai

2024. március 30. 19:37

„Ez soha nem történik meg Magyarországon” – kérdés, hogy még meddig mondhatjuk el ezt.

2024. március 30. 19:37
ORBÁN Viktor
Rod Dreher
Rod Dreher
Magyar Nemzet

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„Nemrég megdöbbentő felvételek terjedtek az X-en, amelyeken illegális bevándorlók tömegei rohamozzák meg az Egyesült Államok déli határát, lerohanva a határt őrző texasi nemzeti gárda katonáit. Ha ezeknél a migránsoknál fegyver is lett volna, akkor pontosan tudnánk, hogyan nevezzük ezt.

De az amerikai szuverenitásnak ez a dühítő megsértése még csak a hírekbe sem került be.

Ha az X nem lenne, az amerikai nép aligha tudna róla, hogy ez megtörtént egyáltalán. Ahogyan az gyakran megesik velem mostanában, megint arra gondoltam, hogy »Magyarországon ilyesmi sosem történik«.

Az összes elmegyógyintézet tele van?  

Ahogy a közösségi hálózaton görgetve múlattam az időt, láttam, hogy egy másik videó is felkapott lett Laura Jacobs nyilatkozatával, aki egy transznemű emberekkel dolgozó, a transzneműek egészségügyi ellátását irányító orvosi testületben dolgozik politikai döntéshozói szinten. Jacobs izgatottságát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a technológiai innovációk milyen kreatív távlatokat ígérnek az ő szakterületén: »Muszáj megmaradnunk a pénisznél és a vaginánál? – tűnődött. – Lehetnek olyan nemi szerveink, amelyek úgy néznek ki, mint a virágok vagy az absztrakt szobrok? Lehet belőlük több is? Lehetnek felcserélhetők?«

Az első gondolatom az volt: az összes elmegyógyintézet tele van? A börtönök is?

Van hely még egynek? A második gondolatom pedig ismét az volt, hogy »ez bizony Magyarországon soha nem történik meg«.

Magyar barátaim egyébként már bizonyosan belefáradtak abba, hogy állandóan ezt hallják tőlem. Néhányan közülük azt gondolják, hogy annyira elvakít az Egyesült Államok hanyatlása miatti riadalom, hogy vak vagyok a valódi magyarországi problémákra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2024. március 31. 12:47
Hát mondjuk ameddig én élek, mindig mindent meg fogok tenni, amit tudok. És azt remélem, hogy a másik 3.3 millió magyar is így áll hozzá. Minimum ők. De akár mind a 12 millióan, ha egy picit is értelmesen állnak a világhoz.
nakatomi
2024. március 31. 10:28
"Magyarországnak, legalábbis egyelőre, olyan vezetője van, aki az országot a Zarándokok nem pedig az Utazók nemzetének tekinti. – Ez olyan egyszerű, mint az egyszeregy, és olyan világos, mint a nap, mert Magyarország szabad és szuverén ország. És az is marad – mondta Orbán. Amerikában gyakorlatilag nincs olyan vezető politikusunk sem a bal-, sem a jobboldalon, aki képes lenne ezt a mondatot Amerikáról kimondani és komolyan is gondolni. Még Donald Trump sem, akinek annak ellenére, hogy hasznos fegyver a woke-establishment ellen, nincs civilizációs víziója vagy egyáltalán semmilyen víziója. Mindezt nem azért mondom, hogy Orbán Viktornak hízelegjek – neki nincs szüksége egy amerikai író dicséretére. Nem is azért mondom mindezt, hogy dicsőítsem a Fideszt, amelynek meg kellene értenie az idők szavát, és el kellene takarítania a korrupciót, hogy a dekadenciát és a felbomlást pártolóknak ne legyen alapjuk magyar szavazatokat követelni. "
polárüveg
2024. március 31. 08:06
A magyarságnak, mint a szkíták egyenes leszármazottainak titka A Kárpát-medencében Kr.e. 180 ezer éve Dunatetétlen, 160 ezer éve Kőröstetétlen centrummal létezett 40 ezer éven keresztül bolygószintű civilizációs központ. Ezek leszármazottai az itáliai szupervulkán kitörésekor nem haltak ki a neandervölgyi emberekkel, hanem a Kárpát-medencei adottságok miatt fennmaradva keveredtek a beköltöző kisázsiai R1 genetikájú emberekkel. Ők lettek a szkíták ősei. A szkítákat már az ókorban a legrégebbi népként ismerték. Ez azt jelenti, hogy a leszármazottak olyan civilizációs túlélési tapasztalatok és képességek hordozói most is, melyek szükségkor aktivizálódva biztosítékként szolgálnak akár az egész emberiség számára a nehéz idők túlélésére, azokon átvezetésre. Pl. sorsdöntő találmányok; Pl. államalkotási és vezetési kézség, Szentkorona tan; Pl. a hihetetlen, sokszor monumentális tájépítészeti képességük, tudásuk, mely mai napig nincs köztudat elé tárva.
qqriku
2024. március 31. 08:06
Bár hosszú, de érdemes végigolvasni az eredeti cikket, nem a fent idézett rész a legfontosabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról