Nem volt válogatós: gázolajat és birkát is rabolt a lebukott férfi

2024. március 08. 21:32

Vitte, amit csak ért: spanifereket, laptopot, rézvezetékeket, egy bográcsot és egy bojlert is.

2024. március 08. 21:32

Nyitókép: Police.hu

***

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 38 éves férfit, aki a gyanú szerint idén januárban egy tanyáról közel egy tucat bárányt tulajdonított el – közölte a rendőrség.

A tettes nem volt rest megfújni azt, ami jog szerint nem őt illeti. Az év első két hónapjában további öt bűncselekményt követett el: 

cégek telephelyéről üzemanyagot tulajdonított el több esetben úgy, hogy megrongálta a járművek tanksapkáját, de olyan is előfordult, hogy a gépkocsi nyitott tárolódobozát vagy a vezetőfülkét fosztotta ki. 

Vitte, amit csak ért: spanifereket, laptopot, navigációs készüléket, de magához vette a rézvezetékeket, egy villanymotort, egy bográcsot és bojlert is többek között. A nyomozók rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit jelenleg hat lopással gyanúsítanak. 

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2024. március 09. 14:54
Na, ballibsikéim, hogy is vagyunk azzal a "LEASZEDREGÁCIÓVAL" dumával ? Költözzetek oda, (van egy két hely a tarsolyomban) akkor elhiszem, hogy komolyan gondoljátok.
pesszimista
2024. március 09. 09:24
Van a lopásnak egy speciális módja is, a különös kegyetlenséggel történő . a amikor a tolvaj az otthagyott dolgokat is megrongálja. Az előbb említett ember is így "dolgozott".
stormy
2024. március 09. 09:08
de bazdmeg... "Rablás az is, ha a tetten ért tolvaj a dolog megtartása végett erőszakot, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetést alkalmaz." ez lopás. a kettő közötti külöbséget ismerni pedig az alapvető műveltség része...
pesszimista
2024. március 09. 08:32
Roma ügyben örvendetes dolog történt az utóbbi időben. Ez annak köszönhető , hogy sokan közülük dolgoznak, s ez sokat javít a körülményeiken, s magával hozza a tanulást is, ami szintén fontos. De van egy kisebbség közöttük, aki drogozik, s a hagyományos életmódot folytatja. Ezek sokat ártanak a .feltörekvőknek. Sajnos a szenzációhajhász média sem ezeket segíti. Természetesen az önbíráskodás büntetendő, de Cegléd környékén mostanában történt egy ilyen eset, amikor a hazug média készpénzként közölte egy notórius hazudozó állításait. Ez az ember drogozott és napi szinten lopásból élt. Még a többi roma is rettegett tő le, mert őket is meglopta. Riportot közölt az RTL is hamis színben mutatta be a történteket. A faluból a félelem miatt senki nem mert nyilatkozni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!