Műtét vár az Újpest-Fradi meccsen megégett 16 éves fiúra

2024. március 05. 15:21

A fiatal szurkoló, aki az Újpest-Ferencváros labdarúgó-mérkőzésen szerzett égési sérüléseket.

2024. március 05. 15:21

Nyitókép: Getty Images/László Szirtesi

***

Bőrplasztikai műtétre szorul az a 16 éves középiskolás fiú, aki a fővárosi derbin szerzett égési sérüléseket. A fiatal szurkoló ruhája egy fentről érkező pirotechnikai eszköznek köszönhetően gyulladt ki - adta hírül Bors

A gyermek állapotáról édesanyja mesélt

„Meg vagyunk rendülve. Több sérülése harmadfokú, a nyakát és a hasát is műteni kell. A beavatkozást a tervek szerint szerdán végzik a Bethesda Gyermekkórházban. Jelenleg nagyon nehéz, de próbáljuk mindenben a jót látni. A szurkolók is mellettünk vannak, sokan biztatnak bennünket.

A fiam nagyon pozitív, pedig napok óta alig alszik a fájdalomtól, de fájdalomcsillapítót nem vesz be”

– mesélte a gyógypedagógusként és családi mediátorként dolgozó anyuka, aki büszkén hozzátette, hogy gyermeke milyen hasznos társadalmi tevékenységet folytat.

„Egész életemben a családokért dolgoztam, gyermekek fejlesztésével és tanításával foglalkoztam. A fiam is a baba-mama házban nőtt fel már kiskorától. Ma már asszisztál a táborok alatt, a kötelező jószolgálati munkáit is a kisgyerekek segítésével töltötte. A fiam aludni sem tud a fájdalomtól és velem jön minden reggel dolgozni. A terápiás szobában pihen, ha tud” – tette hozzá az édesanya.

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­g­ö­­­s­ ­­­l­á­­n­­­y­o­­k­­­ ­v­á­­­r­­­n­­­a­k­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Interista
2024. március 05. 20:17
Jobbulást a fiatalembernek. A felelősöket meg szépen be lehet zárni a dutyiba. A kezelés költségeit meg fizettetni vele/velük.
lájkbajnok
2024. március 05. 17:45
Ezalá nem kommentel valami okosat a kolostordisznó?
lájkbajnok
2024. március 05. 17:43
Ilyenkor hol van a gyermekvédelem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!