Kovács Zoltán akkora pofont osztott ki az ellenzéknek, hogy még most is cseng Gyurcsányék füle

2024. március 11. 14:32

A balos főszerkesztő borította a bilit.

2024. március 11. 14:32
Azahriah
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

***

„A Klikk TV Mélyvíz című műsorának az Élet és Irodalom főszerkesztője volt a vendége. Kovács Zoltán a tőle megszokott módon bírálta a kormányt. Azonban elkeseredésében nagyon keményen kiosztotta az ellenzéket. Már ő sem bírja nézni a baloldal vergődését:

»Akkor robbanthatna az ellenzék, ha elhinnék az emberek, hogy van egy olyan párt vagy pártkoalíció, amelyik ezt meg tudná valósítani, de az a baj – és ezt látjuk az önkormányzati és EP-választásoknál is –, hogy próbálkozások vannak, de aztán mégsem sikerül.«

Nem ő az első, aki kemény bírálatot fogalmaz meg a Gyurcsány vezette baloldal ténykedéséről. Fodor Gábor a közelmúltban mondott jelentős bírálatot a baloldali ellenzékkel kapcsolatban, majd a kiugrott momentumos politikus tálalt ki durván az ellenzék viselt dolgairól, és még a népszerű zenész, a fiatalok nagy kedvence, Azahriah is kiosztott egy hatalmas balegyenest a DK-nak.

Ráadásul a napokban kijött a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása, amiből kiderült, hogy a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek az elmúlt egy hónapban a baloldali pártok. Az eredmények alapján a Fidesz–KDNP toronymagasan nyerne egy most vasárnapi európai parlamenti választáson.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 05:06
🍓 ️ ­­I­­g­a­z­i n­­­i­­m­­­f­­­o­m­á­n­­­i­­­á­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
flesh ripper
2024. március 12. 06:04
A birkafejű paki a képen, a Kovács Zoltán? Nem látom, hallom a fülcsengető poént! Majd pont egy Moslék-drukker fog bevinni egy dobhártya-repesztő taslit Böszmének! A Fradi-keménymag is bírálja a csapatot: "Érted, imádatból, keserű a lelkem, serényebben mozgasd az altestedet, mert párnát rakok a segged alá!"
Nori70
2024. március 11. 22:09
Azért ennél strapabíróbb az ellenzék, ennyitől legfeljebb Csépányi füle csengene
zsolt196969
2024. március 11. 19:20
A húgyos Fleto kampányol. Üzem módot váltott. Piros bogyó kannás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!