Kifejezetten szorítok a kiakolbólított nerdandynek

2024. március 15. 21:21

Nem kell annál megalázóbb, hogy a belbudai sznobéria vele verje agyon a saját pártjait.

2024. március 15. 21:21
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

 

„Ezt most csak a miheztartás végett mondom, mivel néhány lap végleg propagandaüzemmódba kapcsolt impozáns, ám finoman szólva is megtévesztő képek közzétételével. Szóval legkevésbé sem az alsós évzárók repertoárját fölvonultató új messiás miatt teszem közzé, sőt kifejezetten szorítok a kiakolbólított nerdandynek, mert 

Ezt is ajánljuk a témában

nem kell annál megalázóbb, hogy a belbudai sznobéria vele verje agyon a saját pártjait. 

Még az sem érdekel, hogy ki menedzseli, az sem, hogy a mai, alhangon 30 millás cechet ki állta, a Fidesz mindenesetre meg sem próbálta megakadályozni, az is biztos. 

Tehát az első felvétel egy panorámakép, amely a Székely Mihály utcánál, a színpadtól másfél saroknyira készült*, a másik percekkel később a Nagymezőnél. Ettől ez még 

egy több ezres tömeg, kábé duplája az említésre sem méltatott tavaly október 23-ainak, de nem ér el egy nagyobbacska pedagógustüntetést, 

és töredéke az egy hónappal ezelőtti Hősök tereinek. Mindegy, ezt csak az objektivitás miatt, vitatkozni nem fogok, azt már megtettem 2021 októberében, amikoris mindenki jobban tudta a fotelből, hogy mennyi az annyi, és csak rosszindulatúskodom, mert már össze is omlott a rendszer.

*Följebb meg még volt egy kivetító az Operánál, ott is álltak emberek (hogy meddig, az látszik a Nagymező utcai képen), és a kettő között volt egy luk, ahogy a képen látszik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­ö­­­g­ö­­­s­­­ ­­l­­­á­n­­y­­o­­k­­­ ­­­v­á­­r­­n­­­a­k­­ ­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Ekrü
2024. március 16. 20:01
MZP 2.0 . Ennyi. Akinek meg van esze, és járt már arra, az pontosan tudja mit jelent az, hogy az Andrássytól az Operáig álltak az emberek. Hát nem sokat....De megnyugtató lehet számukra, hogy a többi ellenzéki "tömeget" legalább agyonverték. Ebből is látszik, hogy az ellenzéki szavazók egy része inkább az új messiást nézte meg.
FreeEurope
2024. március 16. 17:53
Magyar Péter az A4D embere. A pártot sem ő alapítja, hanem az A4D. Magyar Péter csak a brand amivel jobboldali szavazatokat szeretnének átcsatornázni a baloldalhoz. Minden és mindenki, aki mögötte áll, az idegenből vezényelt baloldalhoz köthető.
Palatin
2024. március 16. 17:12
Magyar Péter olyan üstökös, mint az a füstgránát, amit Fekete-Györ a rendörökre dobott. Amig a Gyurcsány és Magyar féle hamis próféták nyomják a sódert a sok naív embernek, addig Orbánnak nincs alternatívája. Ezt mindenkinek világosan kell látnia. Egy olyan óriási rutinnal, politikai tehtséggel, leleményességgel, kitartással, hazaszeretettel rendelkezö vezetöt mint Orbán, egy ilyen jött-ment, alkalmatlan klikkel leváltani, az a magyarság 1100 éves történelmének az egyik legnagyobb baklövése lenne Orbán azért kell a magyaroknak, mert ö és pártja a Fidesz az EGYETLEN GARANCIA arra, hogy Magyarország hosszútávon szuverén, elégedett, modern, európai, magyar államként fennmaradjon, fejlödjön, átvészelje a mai zürös korszakot. Csak ez érdekes, más semmi, ha ezt a szerepet betöltik. Nekünk nem olyan "erkölcsös, bölcs, megvesztegethetetlen ... bruhahahaa.... oszlopszentek" kellenek, mint Gyurcsán vagy Magyar Péter, akik az országot az ócska libsi ideológia szellemében garantáltan tönkreteszik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!