Kártyavárként omlott össze a baloldal utolsó fellegvára, megbukott a gonosz terv

2024. március 12. 11:46

Bumerángként csapott vissza a hazug hergelés.

2024. március 12. 11:46
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitóképen: Törley Katalin. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

***

„A kormány történelmi béremelést hajtott végre, sikerült a pedagógusok bérét rendezni. Magyarország és a magyar emberek érdekei ellen a baloldal két fronton is küzdött ebben a témában. Egyrészt szabotálta a béremelést, másrészt pedig szakszervezetek, ilyen-olyan mozgalmak segítségével hergelte a pedagógusokat.

A baloldal EP-képviselői mindent megtettek azért, hogy ne érkezzenek meg a hazánknak járó pénzek, ezzel gátolva a tanárok bérének rendezését. A közelmúltban Hajnal Miklós az ATV-ben döbbenetes beismerést tett. A Momentum elnökségi tagja azzal büszkélkedett, az ő érdemük, hogy a jogállamisági eljárásokon túl most már az uniós pénzeket is megvonják Magyarországtól. Hajnal a »Magyarországgal szemben« zajló eljárások momentumos szorgalmazásáról beszélt.

Közben nagyon komoly hergelést és aknamunkát végzett a Kutyapárt EP-listáján előkelő helyen szereplő Törley Katalin nevével fémjelzett Tanítanék Mozgalom is. Törley korábban számos tüntetést szervezett, és az egykori franciatanárhoz köthető mozgalom külföldi pénzeket is kapott a 2022-es választási évben. A Humán Platform több mint ötvenmillió forint külföldi támogatást kapott, amely ugyanebben az időszakban közel húszmillió forint értékben rendelt szolgáltatásokat a DatAdattól, Bajnai cégétől. A baloldal kampányát segítő egyesület egy másik baloldali aktivista szervezettel, a Tanítanék Mozgalommal közös akciókra, egyebek mellett közösségi médiás hirdetésekre fordította a tízmilliókat. A tüntetésekkel, félrevezető, hamis információkkal felhergelt tanárok közül nagyon sokan felmondtak az úgynevezett státusztörvényre hivatkozva.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:02
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­g­­­ö­­s­­ ­l­­­á­n­­­y­­o­­­k­­ ­­v­á­r­n­­­a­­­k­­­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Fed74
2024. március 13. 17:51
Ide figyelj Gyerekbaszó erdélyi Román cigány!!! Most meg leszel keresve Román kutya!! Kiváncsi leszek akkor mekkora lesz a pofád erdélyi keverék cigàny!!!!! Agyon leszel baszva, te nem Magyar szarházi!!! De addig is húzd a faszodra a pedofil barát Böjte gecit, meg a Kónya gecit, az édes erdélyi honfitársaidat!!! Te retkes Gyerekbaszó Román cigány!!!!
o1gpedofil-2
2024. március 13. 09:35 Szerkesztve
Balazs, de sunyi fejed van! Tegyel mar fel valaki masnak a kepet, mert elhanyja magat az ember toled!
Ízisz
2024. március 12. 22:17
Z. "Fed74kissb56 2024. március 12. 20:10 Miről beszélsz Román cigány???? Micsoda felháborodás egy kétszínű rohadék, prájdra járó, dollárbaloldal által fizetett bérkommentelő kurva cselédtől!!! Aztán hogy fog szavazni a pedofil simogató politikai társaság a gyermekvédelmi törvény szigorításáról, mert eddig semmit sem szavaztatok meg, féreg!!! Mertek ellent mondani az EU-s gender értékeknek??? Ursula szétbassza a fejeteket te kétszínű fos!!! A nekünk járó pénzeket is azért tartották vissza, mert nem engedjük be a gyerekekhez a undorító pedofil állatokat!!! Ne játsz itt azt a cigány kétszínű kurva fejedet!!! A fajtád vonaglik kint a prájdon!!!, te geci!!! Minden napra van egy gyermek bántalmazási botrány a dollárellenség oldalon!!! Miről hazudozól, mocskolódsz te itt kutya szar!!! Már a csapból is a ti botrányaitok folynak nyomorult!!! Nektek Végetek!!! Azt hiszed az emberek nem tudják, látják, hogy mit műveltek, mekkora patkányok vagytok!!! Hányok, a belem fordul ki tőletek!!! 🤮💤
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!