Jakab Pétert VV Zsolti példája győzte meg a melegek örökbefogadási jogáról

2024. március 04. 20:19

A Nép Pártján elnöke most már egészen mást mond, mint jobbikos korában.

2024. március 04. 20:19

Hibának nevezte a Gulyás Márton által pedofil-törvénynek nevezett gyermekvédelmi törvény megszavazását Jakab Péter, a Nép Pártján elnöke a Partizánban. Jakab – aki arról is beszélt, hogy DK árnyékkormányába belügyminiszternek hívták Gyurcsány Ferencék – kifejtette, hogy 

megváltozott a véleménye az azonos neműek gyermek-örökbefogadási jogáról is. 

Ezt is ajánljuk a témában

Korábban nemet mondott erre, de elment Osváth Zsolt műsorába és bár ott is védte a Jobbik álláspontját, de „megismerte Zsoltot, hogy ő hogy szeret, milyen szépen tud szeretni, és elmondta, hogy neki az a szívfájdalma, hogy nem nevelhet Magyarországon gyereket és lehet, hogy neki ezért kell majd külföldre menni”. 

Ezt saját magamban ezek után rendbe tettem 

– mondta Jakab, aki igennel válaszolt arra, hogy pártja az azonos neműek jogegyenlőségét is támogatja és azt is, hogy ha akarnak, házasodhassanak is.

Fotó: A Nép Pártján/Facebook

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:13
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­ö­­g­­­ö­s­­ ­l­á­­­n­­­y­­­o­k­­ ­v­á­r­n­­a­­k­­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
B_kanya
2024. március 05. 16:29
Lyákóppp megint szerencsét hozott valakinek: "Frissítve! - 2024. március 05. - 14:14 A közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt tett bejelentést a kedd reggel megjelent hírek alapján, amelyek arról szóltak, hogy Osváth Zsolt, az ismert baloldali influenszer egy videón beismerte: többször is pornográf képeket kért egy kiskorú fiútól. "
atti64
2024. március 05. 11:28
EZ A PARIZERES MAJOM MÉG ÉL????????????????????, HOGY ROHADJON RÁD A MÜANYAG LAKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ehetős Odó
2024. március 05. 09:52
Szerencsétlen balfasz proli. Azt hiszi, hogy fellendül a politikai karrierje, ha csontig benyal a buzeránsoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!