„Hontalan román... g…ci”, így beszél az erdélyi magyarokról Jakab embere (VIDEÓ)

2024. március 05. 18:06

Ő volt az, aki kijelentette, hogy „Erdély Románia része és kész...”, de korábban azt is mondta, hogy a nyugdíjasoktól el kellene venni a szavazati jogot.

2024. március 05. 18:06
null

Jakab Péter egyik embere meglehetősen vitatott állításokat tett. Ő volt az, aki kijelentette, hogy „Erdély Románia része és kész...”, de korábban azt is mondta, hogy a nyugdíjasoktól el kellene venni a szavazati jogot.

Most azonban emberére, sőt embereire akadt a német férfi, miután „hontalan román g…ci”-nek nevezte az erdélyi magyarokat. Egy TikTok-felhasználó durván megmondta neki a véleményét. A kelemen_istvan felhasználó a románozó, magyarokat, erdélyieket szidó férfinak azt üzente, hogy

„te viszont el vagy menekülve, el vagy bujdosva ki Németországba, és nem tudsz megélni otthon a saját hazádban. Ez nem az államnak a hibája, rengetegen megélnek, ez a te hibád, te vagy ilyen tökéletlen, te vagy ilyen tanulatlan, hogy nem bírsz megélni a saját országodban. Legalább ezt vállald be! És nem kell ócsárolni a többi nemzetiséget.”

Borítókép: Jakab Péter posztjáról készült képernyőmentés (Forrás: TikTok/Jakab Péter)

 

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­ö­­g­­ö­s­ ­­l­­­á­n­y­o­­­k­­ ­­v­á­­r­n­­a­k­­­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
blondiner
2024. március 05. 23:15
Aki románozza az erdélyi magyarokat, ukránozza a kárpátaljai magyarokat, tótozza a felvidékieket, az egy igazi szarházy libSShit tetű
Syndicalist-Cat
2024. március 05. 23:07
Kéne lehetőség szerint minél gyakrabban és minél többen jelenteni ezt a nemzetáruló vöröspatkányt!
zrx8
2024. március 05. 22:23
Gratulálok a szerzőnek, aki képes volt úgy megírni egy cikket egy illetőről, hogy még arra is lusta volt, hogy az illető nevének utánanézzen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!