Folytatódik a zivatarokkal tarkított, tavaszias időjárás

2024. március 25. 07:46

A hőmérséklet napközben várhatóan 10 és 15 fok között alakul.

2024. március 25. 07:46
Spring In Poland

Nyitókép: NurPhoto / Getty images

A vasárnapihoz hasonlóan hétfőn is napos idő várható, de gomolyfelhőkből elszórtan záporok és esetleg zivatarok is kialakulhatnak – írta meg a met.hu.

Hétfőn napközben napos lesz az idő, csak elszórtan fordulhatnak elő záporok, néhány helyen akár zivatar is kialakulhat, főként az ország északkeleti részén. A nyugati és északnyugati szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik, különösen intenzív csapadékterületek közelében akár viharos széllökések is előfordulhatnak. 

A hőmérséklet napközben várhatóan 10 és 15 fok között alakul. 

Este fokozatosan csökken a felhőzet, és a csapadék mindenütt megszűnik. Ezután főként derült, száraz idő várható, bár éjjel délnyugat felől fátyolfelhők érkeznek. Az északkeleti tájakon pára és köd képződhet. A délire és délkeletire forduló szél reggel megélénkülhet a Dunántúlon, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. 

Az éjszaka hőmérséklete általában -1 és +5 fok között alakul, de az északkeleti részeken ennél hidegebb is lehet.

***

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­ö­­g­­ö­s­­­ ­­l­á­­­n­y­­o­­k­­­ ­­­v­­­á­­r­­n­­a­k­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Ekerot
2024. március 25. 23:13
miféle zivatarok, miféle csapadék??? Gyertek már le a Dél Alföldre, ahol úgy porzik minden, mint a sivatag! Ebben az évben még egy normális zápor sem volt errefelé, már öntözni kell a veteményest, mert 3 nap alatt kiszárad, mint a teveszar. Ha valaki tavaszi zivatarokról beszél környezetemben, komolyan pofán vágom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!