Ezt válaszolta Novák Előd arra, szeretné-e a fiát, ha kiderülne, homoszexuális (VIDEÓ)

2024. március 06. 15:54

Provokatív kérdést kapott a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

2024. március 06. 15:54

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

***

A Frisshírek.hu podcastjának volt a vendége Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. A műsorban egy nagyon kemény kérdést is kapott a politikus.

„Ha húszévesen hazajön az ön fia, és azt mondja, hogy apa, én homoszexuális vagyok. Nagyon szeretlek téged.

Te is szeretni fogsz engem így? Mit mond erre?”

– tette fel a kérdést Nemes Tamás.

„Hát azt, hogy természetesen szeretem, de azért nem hiszem, hogy az egyik pillanatról a másikra derülne ki”

– jelentette ki Novák Előd.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

@frisshirek.hu Novák Előd akkor is szeretné a fiát, ha a saját neméhez vonzódna! #frisshírek ♬ eredeti hang - Frisshirek.hu

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:25
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­­­g­­­ö­s­ ­­l­­­á­­n­­­y­o­k­­ ­­­v­á­r­n­a­­k­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
fekalogus
2024. március 08. 19:22
Aki szerint ez kérdés, az nem ért semmit. Természetesen akkor is szeretné a fiát, hisz a fia. De akkor sem lenne normális a homoszexualitás. Ez olyan, mintha azt kérdeznék, hogy szeretné-e a fiát, ha kiderülne róla, hogy fogyatékos. Természetesen szeretné. De attól még a fogyatékosság rendellenesség és nem kényszeríthető az egész társadalomra normálisként. Minden szülő szeresse a gyerekét, akiről kiderül, hogy homoszexuális. De attól még ne támogassa az olyan társadalomromboló eszméket, mint az LMBTQ vagy a gender-ideológia. Nem a homoszexualitással van gond, mint jelenséggel, ami létezik. Hanem ezekkel a szándékosan társadalomromboló eszmékkel.
kukasmacska
2024. március 06. 21:01
Természetesen szeretni fogja őt. De ez nem azt jelenti, hogy szereti ezt a helyzetet, pláne nem azt, hogy "büszke" rá.
B_kanya
2024. március 06. 18:50
"birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag 2024. március 06. 18:35 Amikor még a szélsőjobb is toleránsabb, mint a Pedeϟϟ" Amikor a PeDe$$z, azaz a pedofilsimogatók demokratik$$ szervezeteze szivárvánnyal ékesíti a logóját az olyan, mint amikor a pedofiltünci fővédnöke dickpic-et kér kiskorútól... Majd erről videóban eldicsekszik. MERT HÜLYÉK VAGYTOK KUSSOLNI.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!