Ezekre a lezárásokra érdemes készülni a magyar-koszovói meccs miatt

2024. március 26. 07:26

A Puskás Aréna környékére nem érdemes kocsival elindulni.

2024. március 26. 07:26
View of Budapest

Nyitókép: Matthew Horwood/Getty Images

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint, a Magyarország-Koszovó válogatott labdarúgó-mérkőzés miatt kedd délután több közlekedési változásra és lezárásra kell számítani a Puskás Aréna környékén – írta meg a HVG.

A Puskás Aréna környékére nem érdemes kocsival elindulni.

  • A mérkőzés miatt 16:00 és 22:30 között lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, valamint a Verseny utcát és az Istvánmezei utat. 
  • 20:40 és 21:10 között a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, valamint az Ifjúság út Dózsa György út és Stefánia út közötti részére sem lehet behajtani.

Továbbá a parkolási lehetőségek korlátozottak lesznek az aréna környékén, ezért a BKK arra kéri a nézőket, hogy inkább a közösségi közlekedést válasszák. A BKK a megszokottnál gyakrabban fogja indítani a 2-es és 4-es metrókat, valamint az 1-es villamost. Emellett a társaság a Mol Bubi közbringarendszer használatát is javasolja. Gyalog a stadion könnyen elérhető a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól és a Keleti pályaudvartól (a Verseny utcán át) is.

A forgalmi változásokról részletes információk olvashatók a BKK honlapján.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:55
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­­­g­ö­­s­­­ ­­­l­á­­n­­y­o­­­k­­ ­v­­­á­­r­n­a­k­­ ­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Jajdejónekünk
2024. március 26. 13:18 Szerkesztve
1. Tisztára mint észak korea, ahol a diktátor passziója miatt bezárják az egész várost! 2. Bezzeg a Orbánnak mindegy, neki titkos alagútja van a hálószobájából a luxuspáholyig. Csak a nyomorult plebsz élete lesz nehezebb a lezárásokkal.
Bitrex®
2024. március 26. 08:41
Kéne vinni szerb zászlókat is a stadionba.
DINO54
2024. március 26. 08:29
Vagy menjenek helikopterrel! Ja, azok foglaltak lesznek. :-) A futóműbe csimpaszkodni VESZÉLYES!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!