„Ez butaság, nem hiszem el” – kiborult Baranyi Krisztina a Kutyapártra

2024. március 10. 16:51

Nem ért egyet a ferencvárosi polgármester a párt döntésével.

2024. március 10. 16:51
null

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

A Kétfarkú Kutyapárt vasárnap délután tudatta, mégsem indul a polgármesteri posztért a párt elnök, Kovács Gergő. A politikus azt írta, „lett volna egy tök jó lehetőség rá, hogy én polgármester legyek és kutyapártos legyen a testületben a fele képviselő. Ez részben előválasztáson dőlt volna el, ami szerintem simán nyerhető lett volna. Sajnos ezt a kutyapárt többsége nem támogatta”.

A poszt alatt reagált Baranyi Krisztina is, aki kommentjében úgy fogalmazott, Kovácsnak reális esélye van arra, hogy öt év munka után polgármester legyen egy „fideszes fellegvárban”. Mint írta, a többi kerületi ellenzéki szereplő magatartása és ajánlata is azt mutatja, hogy ebben támogatják őt. 

Nem tudom elképzelni, hogy egy párt kihagyja azt a lehetőséget, hogy az elnöke és képviselői valódi pozíciókhoz, valódi cselekvési lehetőséghez jussanak. Ez butaság, nem hiszem el. Biztos valamit rosszul számoltatok a szavazásnál”

– tette hozzá Baranyi. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. március 12. 13:17
Az Ellenzék egyetlen esélye a TELJES pártegyesülés. A "Vagy mi-vagy Orbán" alternatíva előállítása. De : ki legyen a Főnök ? Hogy osszuk el a pozíciókat ? Bizottsági tagságok, frakcióvezetői pénz ? Mi legyen a régi ellenzéki pártok pénzeivel. vagyonával, ha van ? Stb... A klasszikus Demokraták-Republikánusok felállás jelentene esélyt az ellenzéknek... Régen is: MSZP+SZDSZ ill. az összes többi (ami akkor a jobb oldalnak nem kellett, ezért jött vissza Gyurcsány...)
budzsak
2024. március 11. 15:18
Erre a hírre méltó sexykitty-48 ámokfutása itt a kommentfalon. A kávét cukor nélkül kérem!
Same
2024. március 10. 23:27
Okádék ez a nő! Undorral néz rá az ember! Lehet az ilyenek férjei lesznek buzik???
atti64
2024. március 10. 23:25
BALOLDAL =SZAROLDAL=SZAREMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!