Egy baloldali aktivista, aki újságírónak gondolja magát lepropagandistázott!

2024. március 22. 20:38

Ez az aktivista belehazudja a média fogyasztók arcába, hogy „független - objektív”, közben régi szocik kitartott médiamunkása!

2024. március 22. 20:38
Móna Márk
Móna Márk
Facebook

Nyitókép: Facebook

 

„Egy baloldali aktivista, aki újságírónak gondolja magát lepropagandistázott! 

Ugyanez a baloldali aktivista bájolog a jelenlegi álcivil Péterffy Attilával – Pécs jelenlegi balliberális polgármesterével – , aki azért, hogy hatalomra kerüljön Gyurcsány Ferenc alázatos szolgájává vált. 

Én sosem árultam zsákbamacskát! A nézőpontom és látásmódom a világról egyértelmű!  Viszont vannak olyanok mint ez az aktivista, aki belehazudja a média fogyasztók arcába, hogy »független - objektív«, közben régi szocik kitartott médiamunkása! Semmi több.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty21-6
2024. május 25. 00:57
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­­k­­e­­l­­­d­­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­e­­x­­­i­­­ ­p­­u­­­n­­­c­­­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
tapir32
2024. március 24. 12:54
A liberalizmust abszolutizálók kizárják magukat abból a társadalmi vitából amely arra irányul, hogy meghatározza azt, hogy hol vannak a liberalizmus határai és meddig jó és elfogadható a liberalizmus és mi az a határ amin túl már káros. A szabadság halálát a szabadságot minden határon túl kiterjesztő liberalizmus hozza el. Akár oly módon, hogy szétesik a társadalom, mint egymásrautaltságok hálózata akár oly módon, hogy az egymásrautaltságok fenntartása miatt tiltásokat, korlátozásokat kell bevezetni. A szabadság csak határok között van értelmezve. Azért veszélyes a szocializálatlanság liberális kultusza, mert a társadalmi normák elutasításával tiltásokra kényszerítik azokat, akik békésen, társadalomban akarnak élni. A nyitott társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés a fentiek belátása után az 1960-as évek végére megbukott. Ma már anakronizmus.
Pernahajder
2024. március 24. 06:27
Mekkora csicska kis ratyi már, aki ezen picsog!
orrban
2024. március 23. 20:30
Nyugi propaganda takony bónamóna sok szaros segget kell még fényesre nyalnod, hogy egy senki legyél:DDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!