Demográfiai tények és csúsztatások

2024. március 23. 09:08

A szocialista–szabad demokrata kormány háromszázezres mínuszt hozott össze.

2024. március 23. 09:08
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

»A KSH hivatalos definíciója szerint a teljes termékenységi arányszám azt fejezi ki, hogy egy nő élete folyamán hány gyermeknek adna életet az adott év kor szerinti szülési gyakorisága mellett. 2010–2022 között Magyarország érte el a legnagyobb mértékű javulást a mutató tekintetében. A két időszak között több mint 26 százalékkal javult a viszonyszám értéke. Második helyezett Csehország 21 százalékkal. Ezzel szemben a gyermekvállalási magatartás Finnországban romlott a leginkább, több mint 22 százalékkal.«

Azt hiszem, van min töprengeni, persze csak abban az esetben, ha valaki nem az ideiglenesen hazánkban tartózkodó ellenzék, annak sajtója, na meg Magyar Péter szintjén szeretné ismerni, látni, tudni a világot.

S talán érdemes lenne azon is elgondolkodni, hogy a termékenységi mutató szerinti rangsorban az első 120 ország között nincs európai.

Fog valakinek hiányozni a keresztény, euró­pai, fehér ember és a kultúrája? White lives matter? Vagy csak az LMBTQ? Pogány hedonisták lettünk – de így is fogunk kipusztulni? És el ne felejtsük: aki képes és merészel ilyesmiken gondolkodni, akinek ez fontos, aki tovább lát, mint a holnapi Politico-vezércikk, az „diktátor”.

Na, hát ezért fontos, hogy legyenek olyanok, akik a beteg, nyomorult, önpusztító és önsorsrontó korszellem szerint »diktátorok«.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­ö­­­s­­ ­­­l­á­­n­y­­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­r­­­n­­­a­k­­­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
gekk
2024. március 24. 10:01
Bajjerék meg az emberek vérével kereskedve harácsolnak össze milliókat.
Lajoss
2024. március 24. 08:07
Szinte mindenben az Únió sereghajtója lett Magyarország.. Hála nektek,te faszkalap…🤮
danubius
2024. március 24. 07:31
A fehér nők többsége úgy döntött, hogy kihal a faj. A többi mese.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!