Brüsszelbe utazott Orbán Viktor, fontos tárgyalás vár a miniszterelnökre

2024. március 20. 14:06

Az atomcsúcs után a kormányfő részt vesz az Európai Tanács kétnapos ülésén is.

2024. március 20. 14:06

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Brüsszelbe utazott Orbán Viktor miniszterelnök, ahol csütörtökön részt vesz az Európai Nukleáris Szövetség csúcstalálkozóján – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Hozzátette: az atomcsúcs után a kormányfő részt vesz az Európai Tanács kétnapos ülésén is, melynek legfontosabb témái ezúttal az ukrajnai háború, a biztonság és védelem, a közel-keleti válság, az EU bővítése, a migráció és az európai mezőgazdaság helyzete lesznek.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:20
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­­l­­­á­­n­­­y­o­­k­ ­­v­­­á­­­r­n­­a­­k­­ ­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. március 21. 20:37
…és nem sül le a pofájáról a bőr?! 🤮
llnnhegyi
2024. március 21. 06:35
Ursula és Metsola sikítófrászt és többnapos gyorsfosást kapnak ,dr miniszterelnök tételmondataitól,a libbcsikommcsik jövőjét illetően!
alexandrosz-2
2024. március 20. 22:02 Szerkesztve
Miután a héten újabb 5 milliárd eurót megszavazott a vétótlan köpcös geci csicska az ukránoknak az eddig odatolt 85 milliárd és a februári 50 milliárd után, majd megint megszavaz valamit a magyargyilkos geciknek a komisszár gazdái parancsára. Mert a köpcös geci egy szarrá zsarolt hazug, sunyi csicska. Sosem azt kell figyelni, amit a zsideszes patkányok hazudoznak, hanem azt, amit csinálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!