Após

2024. március 25. 20:29

Lehetséges – más megfejtésem nincs –, hogy Duró Dóra irodalmi babérokra tör.

2024. március 25. 20:29
Demeter Szilárd
Demeter Szilárd
Mandiner

Nyitókép: Nyitókép: MTI/ Balogh Zoltán

Azt állította Duró Dóra képviselőasszony a parlamentben, hogy „állami kitüntetéssel jutalmazták Demeter Szilárd perverz verseket író, trágárkodó apósát”. Csak a tények kedvéért: apósom becsületes vízgázszerelő, akinek munka közben vélhetően elhagyhatja száját egy-egy erősebb kifejezés, de én legalábbis csúnyán beszélni nem hallottam. Ami viszont biztos: életében egy sor verset nem írt.

Lehetséges – más megfejtésem nincs –, hogy Duró Dóra irodalmi babérokra tör, de talán nem egy parlamenti felszólalás keretében kellene elkezdenie a fabulálást.

***

 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­­g­­­ö­­s­ ­l­­­á­­­n­­­y­­­o­­k­­ ­­­v­­­á­­­r­n­­a­k­­­ ­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
counter-revolution
2024. március 26. 22:55 Szerkesztve
Egy igazi létrontó ez a rohadt fogú féreg.
counter-revolution
2024. március 26. 22:49
Ez a Demeter egy szarféreg.
krupps
2024. március 26. 08:52
Ostoba kalácsképű picsa. De legalább nem tűnik ki a mihazánkból. Ott egyedül Tóth Lackónak van esze, hogy évek óta átkúrja ezeket a prolikat, miközben jó helyről tömik pénzzel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!