Após

2024. március 25. 20:29

Lehetséges – más megfejtésem nincs –, hogy Duró Dóra irodalmi babérokra tör.

2024. március 25. 20:29
Demeter Szilárd
Demeter Szilárd
Mandiner

Nyitókép: Nyitókép: MTI/ Balogh Zoltán

Azt állította Duró Dóra képviselőasszony a parlamentben, hogy „állami kitüntetéssel jutalmazták Demeter Szilárd perverz verseket író, trágárkodó apósát”. Csak a tények kedvéért: apósom becsületes vízgázszerelő, akinek munka közben vélhetően elhagyhatja száját egy-egy erősebb kifejezés, de én legalábbis csúnyán beszélni nem hallottam. Ami viszont biztos: életében egy sor verset nem írt.

Lehetséges – más megfejtésem nincs –, hogy Duró Dóra irodalmi babérokra tör, de talán nem egy parlamenti felszólalás keretében kellene elkezdenie a fabulálást.

***

 

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krupps
2024. március 26. 08:52
Ostoba kalácsképű picsa. De legalább nem tűnik ki a mihazánkból. Ott egyedül Tóth Lackónak van esze, hogy évek óta átkúrja ezeket a prolikat, miközben jó helyről tömik pénzzel...
Gullwing
2024. március 26. 08:46
És nem látom a tanyasiakat akik védenék a libát...🤣🤣🤣🤣
Gullwing
2024. március 26. 08:42
Dorika egy ócska hazug szardarab Mikor a férjét kirúgták a jobbikból ez a némber a frakció vezető helyettese volt, és az is maradt... Szar gerinctelen ostoba liba.
Zolotarjov
2024. március 26. 08:35
De miből gondolta, hogy L. Simon Demeter apósa..? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!