„Varju Lászlót féltucat verőember bántalmazta” – Fekete-Győr ismét bebizonyította, hogy egy alternatív valóságban él

2024. február 22. 19:34

A hivatalos személy elleni erőszak miatt elítélt politikus szerint „a rezsim egyre agresszívabbá válik”.

2024. február 22. 19:34

„Újabb szög a jogállam koporsójában: azt a Varju Lászlót ítélték el súlyos testi sértésért, aki maga volt testi sértés áldozata az MTVA székházában” – kezdte Facebook-bejegyzését Fekete-Győr András, amelyben teljes mellszélességgel állt ki a másodfokon is elítélt DK-s politikus mellett.

Ezt is ajánljuk a témában

Másodfokon is elítélték a DK-s Varju Lászlót

A képviselőt testi sértésben is bűnösnek mondta ki a Fővárosi Ítélőtábla, a garázdaság és választás rendje elleni bűntett mellett. A tárgyalás első részén az ügyészeket és bírókat megfenyegető Gyurcsány Ferenc is részt vett, de az ítéletet már nem várta meg. A döntés részben jogerős.

Fekete-Győr szerint mintegy féltucat verőember bántalmazta a földön fekvő Varju Lászlót, akinek – mint fogalmazott – „annyi volt a bűne, hogy komolyan vette a közszolgálati tévé nevét, és azt hitte, ott ellenzéki képviselők is megszólalhatnak”. Fekete-Győr András úgy látja: a rezsim repedezik, láthatóan fél, ezért egyre agresszívabbá válik. 

De minket nem fognak elhallgattatni! Minden szolidaritásunk Varju Lászlóé ebben az ügyben” 

– írta posztjában a politikus, akit a bíróság február 12-én ítélt felfüggesztett börtönbüntetésre, amiért egy 2018-as decemberi demonstráción füstgránátot dobott a rendőrökre. Fekete-Győr András a tárgyaláson azzal védekezett, hogy a cselekmény elkövetésekor „ő csak a véleménynyilvánítás szabadságával élt”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. február 23. 17:22
BALOLDALI PATKÁNYOK VAGYTOK MIND KIVÉTEL NÉLKÜL!!!!!!!!!!!!! NINCS ITT ANNYI HELY HOGY FEL TUDNÁM SOROLNI A LISTÁT!!!!!!!!!!!HAZAÁRULOK PEDOFILOK MINDENEK VAGYTOK CSAK NEM EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
google-2
2024. február 23. 16:08
Fél tucat ember nézte, hogy károg a Varju, képletesen de főként valóságosan, kár, kár, kár. Bottal sem piszkálnám, annyira kulturlénynek tűnik.
KBA98
2024. február 23. 11:14
Hülye voltál és szemét és az is maradtál. A bányász tevékenységét meg a TV közvetítette!
Robi54
2024. február 23. 11:12
Andris,ha ez a hatalom agresszív lenne,akkor téged már péppé vert volna. Ebben a témában konzultálj a legnagyobb szakértővel, Fletóval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!