Újabb tüntetést jelentettek be jövő hét szerdára

2024. február 16. 20:47

„Takarodjanak a közéletből a gyerekek, a fiatalok és közös hazánk megrontói!” – fogalmaztak sarkosan a szervezők.

2024. február 16. 20:47
POY_4180

Ennyi nem elég! El a kezekkel a gyerekektől! – jelszavakkal szervez újabb tüntetést az Országos Közös Akarat, a Civil Bázis és az Egységes Diákfront 2024. február 21-én, szerdán, 17 órára. A tervek szerint a Szent Gellért térről innen vonulnak majd a Miniszterelnöki Hivatalig.

A „szolidaritási fáklyás tüntetés” a szervezők szerint továbbra is a gyerekekkel, a fiatalokkal akar foglalkozni. 

„Az elmúlt hetekben szinte az egész társadalom megmozdult, és olyanok is hangot adtak együttérzésüknek, felháborodásuknak, akik eddig hallgattak, pedig számtalan alkalommal szóltunk, kiabáltunk, hogy nagy baj van. Évek óta.A lemondások, törvények piszkálása mit sem ér, nem oldja meg a gyerekek biztonságát!

 – írták felhívásukban. „Takarodjanak a közéletből a gyerekek, a fiatalok és közös hazánk megrontói!” – fogalmaztak sarkosan a szervezők.
 

Nyitókép: Polyak Attila

 

 

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2024. március 10. 10:13 Szerkesztve
„Takarodjanak a közéletből a gyerekek, a fiatalok és közös hazánk megrontói!” Egyetértek, a DK-s és Momentumos pedofilokat foglalkoztató önkormányzatok vezetői, valamint a hazánk ellen az EU-ban és nyugaton áskálódó liberális képviselők takarodjanak a közéletből, de még az országból is! Pottyantós Ede a nevén is nevezhetné ezeket a "szörnyeket", akik köztünk járkálnak.
lqrooferi
2024. február 18. 04:52
Takarodjanak a közélet megrontói! ? Most meg a baloldal ellen tüntetnek?
Palatin
2024. február 17. 23:18
Orbán dobbantott egy nagyot a mai beszédével, a Fidesz erösödött, mert minden értelmes ember látja ök a hibáikat is korrektül rendezni tudják. Továbbra is tiszteljük és szeretjük a két, - különben nagyon sikeres -, sikeres politikus hölgyet, akik sok jót tettek az országért. Sokkal többet, mint amennyit a gyurcsányisták valaha is tenni fognak. A hibájukat korrekt módon jóvátették. Akinek kegyelmet adtak, már különben is szabadult volna a háziörizetböl. Azóta már súlyos beteg anyját ápolja Erdélyben. Tehát a kegyelem máshol egy jócselekedetet tett lehetövé. Erröl kevés szó esik, pedig ez volt a kegyelem indítéka. Bárcsak Gyurcsány is lemondott volna 2006-ban azonnal, amikor ennél sokkal nagyobb disznóságot követett el, nemcsak a gyermekek, hanem az egész magyar nép ellen. Ö ezt nem tette, helyette rendörrohamot indított az ellene tüntetökre, ahol 11-en elvesztették a látásukat Gyurcsány gumilövedékei által. MOST MEG NEKI VAN A LEGNAGYOBB SZÁJA. Hasonlítsd össze a két esetet....
Palatin
2024. február 17. 23:16
Orbánnak nem kell bocsánatot kérnie senkitöl, a sértett gyermekektöl sem. A sajnálatát, együttérzését persze kifejezheti, ha akarja. Mindig annak kell bocsánatot kérnie, aki valamit valóban elkövetett. A kormányban sem felelös mindenki mindenkiért, a minisztereknek önállóan kell tudni dönteni, nem Orbán cipel minden felelösséget. Ha most bevezetjük, hogy Orbán mindenért kérjen bocsánatot, amit a miniszterei, vagy egyéb állami szervek elkövetnek, akkor magát a "bocsánatkérés intézményét" járatjuk le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!