Úgy hiányzott már: Összefogás!

2024. február 24. 11:51

De az megnyugtató, hogy legalább zárul az olló.

2024. február 24. 11:51
Hont András
Hont András
Facebook

„Úgy hiányzott már: összefogás! De az megnyugtató, hogy legalább zárul az olló. A következőket viszont megdöbbenve olvastam: »a Publicus Intézet egy nemzetközi kutatás részeként vizsgálta a magyarországi pártpreferenciákat«. Elfogyott az MSZP pénze, és a követségeknél kell kuncsorogni? Kérdezem.”

Ezt is ajánljuk a témában

Kép forrása: Közös alap borítókép

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr Bubo
2024. február 26. 12:27
Ez márromlott moslék. A disznókkal sem szabad feletetni!
Kecmec
2024. február 26. 07:27
Politikai terroristák , túszul ejtették az ellenzéki szerepkört és nem engedik el.....ezzel nem hagyva helyet olyan embereknek akik még hitelesek lennének és értelmes ellenvéleményt tudnának kommunikálni vagy akár közreműködnének a kormányzásban......egy erős és hiteles ellenzék csak jót tenne a fidesznek is..... ezek csak kibicek.....
Bunyevac1964
2024. február 25. 18:09
Varjú úr nem kap helyet juti összefogósdira? Ott a helye a többi díszpinty között !
ThunderDan
2024. február 25. 11:49
Jó a kép. Az a durva, hogy MÉG KÉT ÉV SEM TELT EL. Jakabot ne részletezzük, hol tart azóta. Fekete-Győr megbukott pártelnökként, és immár elítélt bűnöző. A két LMP-s arcot szerintem még az LMP-sek sem ismerik. A jobb szélen álló figurát akkor sem ismerte senki. A magas sovány és az előtte álló akkori társelnöke továbbra is egy nulla (!) százalékos párt politikusai. Utóbbi megbukott a saját 5 fős frakciójukban is. Előbbi ezúttal EP-képviselőnek jelölteti magát, holnap meg gondolom ENSZ-főtitkárnak. Budapest, az kit érdekel. Szóval: egy Gyurcsány mind fölött, egy Gyurcsány kegyetlen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!