„Született tehetség, művelt és intelligens” – így ajnározták a Klubrádióban a miniszterelnök halálával viccelődő VV Zsoltit (VIDEÓ)

2024. február 24. 22:18

Mintha egy rajongójával ült volna le beszélgetni VV Zsolti.

2024. február 24. 22:18
VV Zsolti

 Osváth Zsolt „VV Zsolti” volt a Klubrádió legutóbbi vendége. A műsorvezető Kun Zsuzsa elárulta, hogy követi a vlogger tevékenységét:

„Úgy látom, hogy nagyon felkészült és nagyon tájékozott vagy. Egy született tehetség, aki nagyon intelligens

– fogalmazott a műsor bevezetőjében VV Zsoltiról, aki korábban lebirkázta a Fidesz-szavazókat, és a miniszterelnök halálával viccelődött. Majd arról beszélgettek, hogy Osváth Zsoltnak milyen fontos az etikett és az udvarias viselkedés, mivel ezzel akart kitűnni gyermekkorában az állami gondozott fiatalok közül.

A műsorban szóba került homoszexuális párok jogállása, és az is, hogy a törvényi szabályozás szerint Osváth nem fogadhat örökbe gyermeket, mivel „meleg élettársi kapcsolatban” él.

Kun Zsuzsa ekkor úgy fogalmazott, hogy „jó, hát szerintem,

ha te nagyon akarsz gyereket, akkor meg fogod találni rá a megoldást, amilyen ügyes és talpraesett vagy.”

Osváth Zsolt erre úgy válaszolt, hogy „ebben biztos vagyok”.

De ki is az a VV Zsolti?

Korábban a Mandiner is beszámolt róla, hogy VV Zsolti – az úgynevezett influenszer tüntetés egyik főszervezője – nemrég a YouTube-csatornáján megjelent videójában birkákhoz hasonlította a fideszes szavazókat, továbbá a miniszterelnök halálával viccelődött. „a Fidesz megmérte, és azt látták, hogy a saját szavazóik között a pedofilokat kicsit jobban utálják mint a melegeket, és úgy volt, hogy ez már a birkáknak is sok” – fogalmazott.

Valamint arról beszélt, hogy „van még négy-öt év egyébként szerintem, míg a koleszterin győzni fog” – utalt ezzel arra, hogy szerinte rossz egészségi állapotban van Orbán Viktor miniszterelnök. 

A teljes beszélgetést ITT tekinthetik meg:

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Képernyőfelvétel

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sale
2024. március 06. 06:58
Bravó! Nyomi pedofil homokos és még az önkritikát sem ismeri! Kiáll ugatni hazugságokat Curtis te is csalódás vagy pofán sem vetted... SZÁNALMAS homik
2024. február 28. 13:15 Szerkesztve
Mondjuk értem hogy ebben a klubban még vvzsolti is intelligens tehetségnek számít.. )
orokkuruc-2
2024. február 28. 12:56
makapaka2 2024. február 25. 13:28 A Klubradió SZENNY médiummá vált! .. hiszen eleve úgy lopták a szocik, eredetileg a gengszterváltás idején mint az AUTOKLUB rádiója kapott sávot , csakhát akkoriban minden komoly szervnél volt egy tégla-elvtárs. A frekvencia-sáv megkapása után gyorsan átszerveződött az eredeti társulat és lett... ez.
makapaka2
2024. február 25. 13:28
A Klubradió SZENNY médiummá vált!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!