Sajnálom, de a B-közép-szemléletet senki ne tőlem várja

2024. február 14. 15:12

Borzasztóak a folyamatos focihasonlatok a politikában, de már én sem tudok mással előhozakodni.

2024. február 14. 15:12
Hont András
Hont András
Facebook

„Borzasztóak a folyamatos focihasonlatok a politikában, de már én sem tudok mással előhozakodni. 

Ez tényleg olyan, mintha A csapat folyamatosan agyonverné B csapatot, és ezek után B szurkolói (továbbá a sportvezetők és a szakmai stáb) rendre nem abban keresnék a vereségek okát, hogy A ezerszer jobb játékosokat tud megfizetni, és a labdarúgó szövetség neki kedvezően állítja össze a versenykiírást, de ezen kívül még jobb a) a taktikája, b) az edzésterve, c) a mentális fölkészítése, hanem azzal, hogy a) megvették a balhátvédet, b) hibás a VAR, c) hülye a bíró. 
Sajnálom, de a B-közép-szemléletet senki ne tőlem várja.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Huth Gergely

Magyar Nemzet

Idézőjel

Talán éppen ez körülmény, hogy a szövetség minden nehézséget le tud győzni, alakíthatta ki egyesekben azt a hamis képzetet, hogy immár nincs is szükség a sokszínű, egymást erősítő tábor közreműködésére.

 

Nyitókép: Képernyőfotó
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Batman007
2024. február 15. 13:01
Ugyanaz forintban mint Gyuri bácsi dollárban.
Skywalker_bp
2024. február 14. 20:34
Tóni jól fizet, András?
Skywalker_bp
2024. február 14. 20:34
Tóbi jól fizet, András?
Zokni
2024. február 14. 20:19
Nem tudom, de valamilyen meggyőződése alátámasztására egy cikket ajánl (amit végül is nem ajánl), ami szerint megvan a Fidesz győzelem titka, és az NEM a demokratikus rendszer felszámolása. Ezért nem akar az ellenzék B-közepe lenni. Persze, hogy nem. Mert a kormánypárt B-közepeként funkcionál. Miszerint az ok NEM Rgán. Nem Rogán. Nem Rogán. Azt nem sikerült felfogni, és kifejteni, hogy miért is ő az ok, és miért is volt Habony, Simicska stb. az ok, és legfőképpen miért Orbán az ok. Mert az nem fér bele a lelátó rigmusaiba, hogy EZEK mind az ügyvédi munkaközösségekbe, vállalati vezetésbe, és olykor, bizony-bizony a börtönbe valók. De nem egy ország vezetésébe. Mé'r nem? Biztos nincs rá rím.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!