Rendkívüli üléssel nyit az Országgyűlés

2024. február 05. 06:02

Ellenzéki kezdeményezésre gyűlnek össze a honatyák.

2024. február 05. 06:02

Ellenzéki kezdeményezésre összehívta hétfőre az Országgyűlés rendkívüli ülését Kövér László házelnök. A parlamenti honlapon olvasható napirendi javaslat szerint a tanácskozás 13 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik.

Az ülést az MSZP kezdeményezte, összehívását támogatta a DK, a Momentum, a Jobbik, a Párbeszéd és az LMP képviselőcsoportja,

 valamint egy független képviselő. A svéd NATO-csatlakozásról szóló törvényjavaslat zárószavazása mellett két, ellenzéki kezdeményezésű előterjesztés napirendre vételét kérték. A Svédország NATO-csatlakozásáról szóló előterjesztést tavaly március 1-jén már megtárgyalta az Országgyűlés, csak a végszavazás van hátra.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lauderstenonis-2
2024. február 05. 09:39
A pedofidesz képviselői természetesen lógni fognak a munkából.
hivataltaszilo
2024. február 05. 08:25
A kormány eleve nem lesz ott, hisz Sopronban vannak. Az egész balos pereputty ugyanott tart, mint öt éve, az égadta világon se politikai, se taktikai képességük nincsen, jövőképük nincsen, a nemzet számára érdemi mondanivalójuk úgyszintén nincsen. Az egyetlen okos és érdemi mondanivalóval bíró ellenzéki is otthagyta őket rég, őt Schiffernek hívják.
cutcopy
2024. február 05. 07:56
Ilyenkor van hogy aztán az ellenzék nagy része sem megy el..
Phm045
2024. február 05. 07:53
A kommunista internacionalé nevében...................
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!