Rákay Philip: Úgy érzem, a hazának, a nemzetnek, a jobboldalnak szüksége van rám

2024. február 21. 14:48

„A közéleti harcos is én vagyok, ahogy a magyar történelemért elfogultan rajongó filmes is” – mondta a producer.

2024. február 21. 14:48

Rákay Philip interjút adott az nlc-nek. A beszélgetés során természetesen központi téma volt a Most vagy soha! című film, amelynek Rákay Philip a producere.

„Tele van a magyar történelem nagyon szép és dicső, na és persze tragikusan drámai pillanatokkal, és szerintem mindkettőt meg kell mutatni.

Ezért dolgozunk már egy éve a mohácsi csatáról szóló filmtervünkön is”

– árulta el Rákay.

A közéletről

„Azt gondolom, hogy a közélet ütközeteiben még szükség van rám, dacára annak, hogy ez az egyik oldal számára rendkívül ellenszenves. Sok olyan dolgot mondok ki, amit mások talán nem mernek, és bizony sok emberben a hozzám hasonlóak tartják a lelket. Anélkül, hogy hozzá hasonlítanám magam: Mikszáth is beült a parlament soraiba, megosztó politikai tárcákat is írt, miközben a magyar irodalom maradandó alkotásain dolgozott. Többfélék vagyunk, és az énünknek nem minden oldala teljesen egyforma.

A közéleti harcos is én vagyok, ahogy a magyar történelemért elfogultan rajongó filmes is”

– mondta a producer.

„Nem szívesen szállnék ki ebből, és talán ezek nagy szavak, de úgy érzem, a hazának, a nemzetnek, a jobboldalnak szüksége van rám. Amíg így érzem, teszem a dolgomat...” – mondta Rákay Philip.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
euphorbiapulcherrima
2024. március 03. 15:27
Félek a "Most vagy soha" filmtől,mert a gyenge Aranybulla és a rettenetes Helység kalapácsa után ismét egy félreértelmezett film várható, Utóbbakat is agyondicsérték jóelőre, inkább várja meg Rákai Kálmán, hogy most a közönség értékelje.
Zsolakomarom
2024. február 21. 19:46
Lobbizd ki a kozpenzt, aztan a felet add oda folmcsinalasra olyanoknak, akik ertenek hozza Mindenki jobban jar
Gonella
2024. február 21. 17:24
uh, van ego
Massimiliano Prospero dArco
2024. február 21. 16:52
a kutyának nincsen rád szüksége kálmánka, te csak a nemzet vagy inkább a fidesz testén élősködő rohadt parazita vagy. nagy dirrel-durral kijelented, mekkora keresztény, meg hazafi vagy, aztán a lócitromot meg a templom mellé rakatod le Budakeszin, te újgazdag proletár... saját szememmel láttam, ahogy az arany luxi mercit is – benne veled.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!