Puzsér: Nem Robi vette el Pogány Judittól az együtt megöregedés lehetőségét, hanem a világszellem (VIDEÓ)

2024. február 10. 16:52

A Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában többek között arról volt szó, hogy elavult-e a holtomiglan, holtodiglan.

2024. február 10. 16:52

Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában többek között arról is beszélgetett műsorvezetőtársával, Horváth Oszkárral, hogy elavult-e a holtomiglan, holtodiglan. Ennek kapcsán került elő Pogány Judit és Koltai Róbert 35 év után válással végződő házassága.

A decemberben a Nemzet színészévé választott Pogány Judit Kadarkai Endre műsorában felidézte, hogyan ért véget a kapcsolatuk Koltai Róberttel. Azt is elárulta, mennyire fájlalta a történteket. Mint ismert, a színészpár 2006-ban vált el egymástól, miután Pogány Judit elolvasott egy sms-t, amelyből kiderült, hogy férje megcsalta őt, amit a színésznő nem tudott megbocsájtani.

Pogány Judit Kadarkainak azt mondta, „gyakorlatilag nekem volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben.

 Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, de az ember valami miatt szereti a másikat,

 és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette, és csodálatos lehet az együtt megöregedést megélni, ezt a Robi elvette tőlem.” 

„A 20. században fel lett találva a válás”

Erre Puzsér a következőképp reagált minderre: „Pogány Judit számon kéri, hogy minden körülmények között, akárhány kilósan, akármilyen megereszkedett bőrrel ragaszkodunk a másikhoz. De ami a Pogány Juditnak az időskori megereszkedettség, az nem lehet Koltai Róbertnek ez a kis félrelépés?” – tette fel a kérdést.

A publicista ezután kijelentette,

Pogány Judit itt egy elsüllyedt múltba vágyódik vissza.”


„Ez már nem a 19. század. (…) És bizony ahogy a 19. században egyszer és mindenkorra, holtomiglan-holtodiglan kötődtek meg a szövetségek, úgy a huszadikban már fel lett találva a válás, a huszonegyedikben meg már ez a rendje, és a kivétel az, ami a 19.-ben zajlott. A kivételhez ragaszkodni és a rendről, a rendszerről tudomást nem venni – lehet, hogy ez borzasztó, de nem a Robi vette el Pogány Judittól az együtt megöregedés lehetőségét, hanem a világszellem” – mondta el véleményét Puzsér Róbert.

A teljes beszélgetést alább tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Horváth Judit / Örkény Színház

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 19:57
🍓 ️ F­­­o­­­r­­­r­­­ó­­ l­­­á­­n­yok sz­­­ex­­et ak­ar­­­n­ak, ba­­sz­d m­eg ők­et itt 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
uranvaros
2024. február 11. 11:17
A problémáinkra adott válaszok vannak a dolgok mélyén, nem a korszellem.
Selamat
2024. február 11. 10:48
Puzsér csak saját magát védi. Ennyi. Pogány Juditnak meg igaza van. Ennyi.
harcimarci-9-9
2024. február 11. 07:12 Szerkesztve
Ha téged dobnának (csalnának éveken át aljas módon), Puzsér, mert már öreg és elhízott vagy, akkor is ez lenne a véleményed?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik