Őrjöngve támadt rá a pékség vezetője egy nyugdíjasra, garázdaság miatt kell a bíróság elé állnia (VIDEÓ)

2024. február 21. 15:46

Az idős ember vétke annyi volt, hogy megfogta a kenyeret a pécsi vásárcsarnokban.

2024. február 21. 15:46

Garázdaság miatt állítja bíróság elé a Pécsi Járási Ügyészség annak a pékségnek a vezetőjét, aki rátámadt egy idős vásárlóra a pécsi vásárcsarnokban.

A Baranya Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a pékség vezetője még tavaly októberben keveredett szóváltásba egy kenyeret vásárló idős férfival a csarnokban. 

A vádlott ugyanis sérelmezte, hogy a vevő kézzel fogta meg a kenyeret.

Szóváltás közben a vásárló a pékség pultjára tette vissza a terméket, amit a pékség vezetője kidobott a folyosóra. Ekkor a nyugdíjas felvette a kenyeret, majd visszavitte a pékséghez és lerakta a pultra, majd távozott a boltból.

A pékség vezetője ekkor rohant ki a pult mögül a folyosóra. A felvételek tanúsága szerint két kézzel megragadta az áldozat nyakát, 

majd olyan erővel meglökte, hogy a férfi hanyatt esett. 

Miközben az idős férfi a földön feküdt, a támadója folyamatosan kiabált vele, majd egy rúgó mozdulatot tett felé, azonban az nem érte el az idős embert.

Ezután pékség vezetője otthagyta az áldozatot, azonban amikor az idős ember feltérdelt, újra felé fordult és ismét kiabált vele. Az elkövető csak akkor hagyta abba mindezt, amikor a biztonsági őrök megjelentek a helyszínen – derült ki a kommünikéből.

Az esetről készült felvételt ITT tekintheti meg.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hekimeki
2024. február 21. 22:07
Gondoskodnék róla hogy ez a péknek nevezett faszszopó soha többet nem tudjon árulni semmilyen kenyeret semmilyen pék árut ❗❗❗❗❗😡😡😡😡😡
SzkeptiKUSS
2024. február 21. 21:36
Rájöttem valamire, én nagyon "maradi" vagyok. Nincs igényem sem a hugyos, sem a szaros zsemlére, bárki kezéről kerül rá. Én nem vagyok megengedő. Ha kisgyerek akar belemarkolni a közös tálba, vagy valaki a klotyó után nem mos kezet, lehet az az "atyauristen" is, utálom, mint a sz.rt.
Szvv
2024. február 21. 21:05
Jol felduhodott a puhos. De tenyleg ne fogdossa senki a kenyeret. Bar nem csak idos ember csinalja. En rendszeresen latom pl gyerekeknel is - akiket elfelejtenek nevelni- vele mit fog kezdeni legkozelebb egy ilyen ideggyenge? Felrugja? Nagy szerencseje, hogy most nem lett komolyabb baj. (Idos emberek csontjai konnyen tornek, ezer fele betegseguk lehet..) Megtanulna hamar milyen a bortonben amikor a nyakat szorongatjak, hogy pucsitson szepen. De elonnyel indulna.. gyurni valoszinuleg mar jol tud..lehiggadna hamar.
atti64
2024. február 21. 20:46
ADTAM VOLNA NEKI, BÜDÖS KÖCSÖG PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!