Orbán Viktor Navalnijról: „Sovinisztáknak nem jár tisztelet”, de „nyugodjon békében”

2024. február 26. 14:51

A miniszterelnök szerint az, aki a grúzokat patkányoknak nevezte, annak nem állnak fel a parlamentben.

2024. február 26. 14:51

Orbán Viktor megköszönte a kormánypárti képviselőknek, hogy Navalnij-ügyben önmérsékletet tanúsítottak azzal, hogy nem álltak fel, amikor az ellenzék egyperces néma főhajtást kezdeményezett.

Sovinisztáknak nem jár tisztelet”

– jelentette ki Orbán Viktor. A kijelentését azzal indokolta, hogy szerinte az, aki a grúzokat patkányoknak nevezte, annak nem állnak fel a parlamentben. Ezt követően azonban megjegyezte, hogy „egyébként meg nyugodjon békében”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2024. február 27. 08:48
Akármihez nyúlnak és akármiről beszélnek Gyurcsányék, az balul fog elsülni. Gyurcsány született pszichopata, és egyre inkább elhatalmasodik rajta az elmebaj. A kórrajz szempontjából érdemes megnézni a bal kezének a vitustáncát a tegnapi felszólalása alatt.
dryanwolf
2024. február 27. 04:44 Szerkesztve
"Orbán (baltás) Viktor megköszönte..." Te vagy a legény, Szafarov pajtás! "Isten éltesse Azerbajdzsánt!" (Hungary helps!)
dryanwolf
2024. február 27. 04:33
...az ellenzék egyperces néma főhajtást kezdeményezett. "Navalnij halála korunk botránya! Isten nyugosztalja!"  (Fehérek közt egy európai)
Zjzj
2024. február 27. 00:25
Neked se kell a szomszedba menned sovinizmusert, te bunko pocs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!