Orbán Viktor a kínai közbiztonsági miniszterrel tárgyalt

2024. február 16. 11:39

„A nemzetközi diplomáciából egyre inkább kiveszőben van a tisztelet, de Magyarország és Kína között mindig megmaradt” – fejtette ki a kormányfő.

2024. február 16. 11:39

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Vang Hsziahongot, a Kínai Népköztársaság államtanácsosát, közbiztonsági miniszterét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Orbán Viktor kifejtette: a nemzetközi diplomáciából egyre inkább kiveszőben van a tisztelet, de Magyarország és Kína között mindig megmaradt, és a további együttműködésünket is a régóta fennálló barátságra építjük. ”

A kínai államtanácsos kiemelte a kétoldalú gazdasági kapcsolatokat, valamint a számos ország fejlődését szolgáló Övezet és Út kezdeményezést, amelynek fórumain a magyar kormányfő is rendszeresen részt vesz. A tárgyaló felek felhívták a figyelmet a biztonság és a stabilitás fontosságára, ami lényeges feltétele a további gazdasági fejlődésnek és a kereskedelmi kapcsolatok előmozdításának – mondta Havasi Bertalan.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2024. február 16. 16:12
Z. a mocsok szutyok kurva, megszerezte a kínai akkumulátor gyárak új betanított munkásainak a névsorát!!! Ügyes munka!!! 💯👍😎💤
mreinstand-2
2024. február 16. 16:11 Szerkesztve
Mindent befognak kamerázni? A kamerafelvételek mennek egy nagy közös adatbázisba, ahol profilozni fogják a magyarokat? Különösen azokat, akik veszélyt jelenthetnek a hatalomra? Ez a kínai kapcsolat egyik fontos produktuma. A másik a magyar költségvetés titkos finanszírozása állami cégeken keresztül, ahogy az utóbbi időkben tették, azért, hogy elkerüljék az államcsődöt. Az államcsőd oka az orbánbárók végtelen finanszírozása, beleértve az egész hatvanpusztai családot, akiknek csak a látható vagyona már százmilliárd felett van. Mit kapnak cserébe a magyarok? Eladósodást és rabigát, illetve örökké tartó diktatúrát.
antal-2
2024. február 16. 15:55
Több titkos kínai ügynök (belsőrendőr van) mint magyar, Magyarországon.
Ehetős Odó
2024. február 16. 14:48
Hehehe. A szutykos szépen összeszedte az összes büdös ratyit és pedofilt, továbbá agyhalott libsit egy szép listába. Igazán figyelmes! Legalább a közügyekben kevésbé jártasak is tudják, hogy kiktől kell óvakodniuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!