Novák Katalin és Varga Judit lemondása helyes döntés, de nem elég!

2024. február 10. 19:57

Teljesen világossá vált, hogy a fideszes „gyermekvédelem” óriási hazugság.

2024. február 10. 19:57
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Novák Katalin és Varga Judit lemondott, de az ügy még nincs lezárva! 

Novák Katalin és Varga Judit lemondása helyes döntés, de nem elég. Teljesen világossá vált, hogy a fideszes »gyermekvédelem« óriási hazugság: ha egy Felcsúton bejáratos személy követ el ilyen aljas bűncselekményt, neki kegyelmet adnának. Orbán Viktor kihátrált két kulcsembere mögül, de ezzel nincs lezárva az ügy!

Novák Katalin kegyelmi botránya csak a jéghegy csúcsát jelentette ebben a velejéig romlott, korrupt rendszerben, amelyet Orbán Viktor irányít.

És válaszokat még mindig nem kaptunk arra, hogy ki is ez a K. Endre? Mi köze van Felcsúthoz? Ki lobbizta ki neki a kegyelmet? Hogy tudott ez átmenni a Fidesz vezetésén, az akkori igazságügyi miniszteren és az államfőn? És Orbán Viktor ezt hogy hagyhatta?

A Momentum Mozgalom ma este is válaszokat követel a Sándor-palotánál!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2024. február 15. 18:49
Te csak ne szólj semmit a gyerekekkel kapcsolatban, hiszen te voltál, aki botmixert emlegetett az abortusz eszközeként?! Vagy nem jól emlékszem? Nem ezért hívnak botmixeresnek?
nzoltan-818
2024. február 14. 10:51 Szerkesztve
Cs.Katka a te arcbőrödre a krokodil, de még a rinocérosz is csak irigykedve tud nézni annak vastagsága és az áthatolhatatlansága okán. A többi változásban meg ne reménykedj! Ahhoz ti még a S.Gyuri meg Gy. Feri papátokkal is kevesen vagytok!
KBA98
2024. február 12. 17:00
Mindennek az alja ez a némber!
edico
2024. február 12. 16:52
Te ribanc! Neked ezt a két nevet nem volna szabad kiejtened!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!