Nem láttuk jönni: a Munkáspárt is megjelent a TikTokon (VIDEÓ)

2024. február 14. 13:28

„Szeretik a titkokat, kövessék a TikTok-ot” – mondta el egyik első videójukban Thürmer Gyula.

2024. február 14. 13:28

Abból is látszik, hogy közeleg az önkormányzati és az EP-választás kampányának hivatalos rajtja, hogy egyre nagyobb a pezsgés a közösségi médiában. A pártok és politikusaik egyre aktívabban vannak jelen a különböző platformokon. Nemrég azt szúrtuk ki, hogy

 a Munkáspárt is megjelent a fiatalok körében lassan a Facebooknál is jobban felkapott TikTokon.

Thürmer Gyula, a párt vezetője egy kevesebb, mint fél perces videóban a Munkáspárt hivatalos lapját szemlézve olyan kérdéseket tett fel, hogy tudták-e a követőik, hogy „Orbán Viktor korunk Robin Hood-ja?” vagy azt, hogy „Hétköznapi diktatúra van Magyarországon?”

Szeretik a titkokat, kövessék a TikTok-ot

 – zárta a rövid bejelentkezést a politikus.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. február 14. 20:21
Thürmer egy igazi elvtárs:).....34 éve folyamatosan szopik,de kitart az elvei mellett...ha ilyen lenne az ellenzék,ennyire elkötelezett és elvhű,lehet gondban lenne a Fidesz
antal-2
2024. február 14. 17:51
HÉ, CSICSKA, UNIÓS MAGYAROK! EZ A KRIPTOKOMCSI ÉLETÉBEN EGY TIZEDMÁSODPERCET NEM DOLGOZOTT HANEM HÍZOTT A VERÍTÉTEKEN! IGAZ MA IS SOK KOMCSIGECI NYUGGER LIHEG MÉG A KSIHAZÁMBAN AKI ODAVAN ÉRTE MERT FOGATLAN, SUTTYÓ, ISKOLÁZATLAN PARASZTKÉNT NAGYEMBER LEHETETT A KOMCSIZMUSBAN. PONT MINT EZ A VÉN TAHÓ GECI. ISTEN FIGYELT. EGYETLEN FIÁT ELVITTE A POKOLRA.
o1gtolvaj
2024. február 14. 16:51
Balog Zoltán bemutatta, milyen az, amikor a rendszer egyik prominense fentről jövő utasítások nélkül dönthet és szerepelhet. Saját egykori védencét megalázta, egyházát összekente a pedofília mocskával.
Kanmacska
2024. február 14. 16:47
Menni láttátok? Most már tuti, hogy a Mandi le akarja a torkunkon préselni ezt a hülye, magyaroktól idegen anglicizmust. Pedig semmi nem indokolja a használatát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!